Став відомий режисер другої частини "Доктора Стренджа" / Скріншот

Режисер Сем Реймі («Людина-Павук», «Зловісні мерці») у спілкуванні з журналістами підтвердив, що працює над сіквелом кінокоміксу про Доктора Стренджа.

Читайте такожПрем'єр єру "Чорної вдови" від Marvel перенесли через коронавірус

Постановник згадав про сцену з «Людини-Павука 2» 2004 року, в якому Джей Джона Джеймсон намагається придумати прізвисько для лиходія Доктора Восьминога, і його колега пропонує назвати останнього «Доктором Стренджем».

Відео дня

«У дитинстві мені подобався Доктор Стрендж, але для мене він завжди йшов позаду Людини-павука і Бетмена. Напевно, він був на п'ятому місці в моєму списку кращих героїв коміксів.

Він був таким особливим, але, коли ми знімали ту сцену в «Людині-павуці 2», я і уявити не міг, що мені доведеться працювати над фільмом про Доктора Стрэнджа. Мені здалося забавним, що ця фраза випадковим чином потрапила у фільм. Маю сказати, що мені хотілося б мати дар передбачення, щоб знати про свою участь у проекті», - цитує слова Реймі comingsoon.net.

Раніше інформація про причетність Реймі до нового проекту просочилася в ЗМІ. Фільм "Доктор Стрендж: В мультивсесвіті божевілля" має вийти на екрани в листопаді 2021 року.

Як повідомлялося раніше, студія Disney назвала нові дати прем'єр фільмів, перенесених через коронавірус.