Кращі бойовики 2020 року / фото ua.depositphotos.com

2020 рік був складним періодом для кіноіндустрії, проте цінителям кіно все ж є що подивитися серед новинок. Через пандемію коронавірусу багато фільмів були представлені онлайн, що подарувало нам можливість легально дивитися бойовики прямо з дому. УНІАН зробив добірку найдрайвовіших фільмів у жанрі екшен за минулий рік.

1. Хижі птахи: приголомшлива історія Харлі Квінн

Читайте такожОскар-2021: повний список переможців (фоторепортаж)Фільм з комікс-всесвіту DC став одним з кращих супергеройських фільмів 2020 року. Режисер Кеті Янь розповіла історію чарівної лиходійки Харлі Квінн з "Загону самогубців", яка так полюбилася глядачам. У картині вона розлучилася з іншим лиходієм Джокером, зібрала свою команду безбашенних дівчат і вплуталася в кримінальний світ Готема. Фільм рясніє дивовижними трюками і винахідливими бойовими сценами.

2. Погані хлопці назавжди

Минулого року через 17 років перерви вийшло продовження комедійного бойовика "Погані хлопці 2". Перші два фільми полюбилися глядачам свого часу, але виглядають застарілими зараз, тому вдалого продовження ніхто не чекав. Однак картина дуже вразила глядачів і деякий час займала перше місце в топі найкасовіших фільмів 2020 року. Мартін Лоренс і Вілл Сміт, як і в минулих фільмах, зіграли двох напарників, які борються з криміналом кулаками і видовищними вибухами.

3. Правосуддя Спенсера

Іронічний і веселий бойовик розповідає про боротьбу колишнього копа за справедливість. Головну роль зіграв талановитий Марк Уолберг, а компанію йому склали Вінстон Дьюк і Елайза Шлезінгер. Колишній поліцейський потрапив до в'язниці за побиття начальника і після звільнення намагається знайти роботу далекобійником. Несподівано його колишнього колегу вбивають, а на Спенсера падає підозра. Він починає вести власне розслідування цієї справи разом з гострою на язик подругою і бойовим вихованцем.

4. Джентельмени

Хвацько закручена кримінальна комедія Гая Річі має вельми закручений сюжет, але дивитися цю картину легко. Головні ролі виконали талановиті актори Меттью Макконахі, Х'ю Грант, Колін Фаррелл і Чарлі Ханнам. За своїм духом картина нагадує старі шедеври Гая Річі "Карти, гроші, два стволи" і "Великий куш". Цей фільм точно сподобається любителям класичних старомодних бойовиків.

5. Місто шахраїв

Похмурий французький драматичний фільм став одним з найуспішніших бойовиків Netflix. Елегантні перестрілки, заплутаний кримінальний сюжет і помірна похмурість картини завоювали любов глядачів. У фільмі показується протистояння безпринципних бандитів і не менш жорстоких поліцейських. Долі всіх героїв виявляються пов'язані, і всі вони отримають по заслугах.

Вам також може бути цікаво: