Дуейн Джонсон різко відповів Віну Дізелю на прохання повернутися у "Форсаж"

Актор назвав звернення колеги "прикладом маніпуляції".

Відомий рестлер та актор Дуейн Джонсон прокоментував публічне прохання колишнього колеги по франшизі "Форсаж" Віна Дізеля про повернення у проект.

Про своє рішення він розповів в інтерв'ю CNN.

Раніше Він Дізель опублікував у своєму Instagram пост, із закликом до Джонсона знятися в продовженнях "Форсажу". При цьому він заявив, що хоче виконати обіцянку, яку багато років тому дав покійному другу та ще одній зірці "Форсажу" Полу Вокеру.

Джонсон назвав звернення Дізеля "прикладом маніпуляції":

"Мені не сподобалося, що він згадав у дописі своїх дітей та смерть Пола Уокера ... з самого початку я хотів закінчити свою дивовижну історію у цій неймовірній франшизі "Форсаж" з вдячністю та красиво. Дуже шкода, що наш публічний діалог це зіпсував".

Читайте також"Книга Бобі Фетта": вийшов перший епізод серіалу за "Зоряними війнами"Актора дуже здивувало, що Дізель взагалі написав про це, адже ще влітку в акторів відбулася особиста бесіда. У ній "Скеля" зізнався, що не повернеться.

"Я також особисто поговорив зі своїми партнерами з Universal. Мене всі підтримали, оскільки вони розуміють проблему", – зазначив Джонсон.

Відомо, що Джонсон та Дізель сильно посварилися під час зйомок восьмої частини "Форсажу" у 2016 році, причиною вони тоді називали творчі розбіжності.

Вас також можуть зацікавити новини: