Дженніфер Еністон / фото REUTERS

11 лютого актриса Дженніфер Еністон святкує своє 55-річчя. За роки кар'єри вона встигла знятися у фільмах, які вже стали культовими.

Голосно про неї заговорили після зйомок у серіалі "Друзі", де вона зіграла Рейчел Грін. Однак це далеко не остання роль Дженніфер, яка принесла їй славу і успіх.

УНІАН радить подивитися й інші хороші фільми з Еністон у головній ролі.

"Прикинься моєю дружиною"

Неодружений чоловік несподівано зустрічає дівчину, яка йому дуже сподобалася. Він намагається справити на неї враження, але робить це дуже дурним способом - розповідає про тяготи сімейного життя. Замість співчуття дівчина просить нового знайомого познайомити її з його сім'єю. Що тепер йому робити? Він звертається за допомогою до своєї колеги, яка повинна прикинутися його дружиною.

"Ми - Міллери"

Наркодилер наймає фальшиву дружину, яка займається проституцією, і малолітніх хуліганів на роль своєї сім'ї для того, щоб провести у вантажівці через всю країну 1000 фунтів марихуани. Чим обернеться для них така пригода - дивіться.

"Розлучення по-американськи"

Дівчина на ім'я Брук вирішує розлучитися зі своїм бойфрендом Гері. Однак все не так просто, як могло б бути. Між колишніми закоханими починається справжня війна, адже жоден з них не хоче з'їжджати з квартири, в якій вони живуть.

"Нестерпні боси"

Нік, Курт і Дейл наважуються на відчайдушний крок - стерти в порошок своїх нестерпних босів, яких вони просто вже не могли терпіти. Що з цього вийде - дивіться.

"Більше, ніж друг"

Найкращі друзі раптово знаходять спільного сина. Ця несподівана ситуація дає їм зрозуміти, що вони не можуть одне без одного жити. Однак основу сюжету формують дві класичні дилеми - дружба-кохання, сім'я-робота - і любовний трикутник.

Вас також можуть зацікавити новини: