Озвучена дата виходу нового альбому групи \ instagram.com/acdc

Легендарний австралійський рок-гурт AC/DC, який офіційно оголосив про возз'єднання, випустив нову пісню під назвою Shot In The Dark і озвучив дату виходу 17-го альбому.

Читайте такожGorillaz випустив кліп на пісню The Pink Phantom, записану з Елтоном Джоном і 6LACKРеліз першої за останні шість років платівки гурту (після виходу Rock or Bust 2014 року) під назвою PWR/UP запланований на 13 листопада 2020 року, повідомляє Classic Rock.

За словами вокаліста Брайана Джонсона, в альбомі присутні деякі рифові ідеї гітариста Малкольма Янга, який помер в 2017 році.

"Ангус і Малкольм все своє життя разом писали рифи, і у них дійсно була їх ціла купа. І Ангус знайшов їх для альбому", - додав Джонсон. При цьому він охарактеризував досвід створення платівки як "прекрасний час".

У свою чергу гітарист Ангус Янг зазначив, що процес возз'єднання - "це був довгий-довгий шлях". "Але добре, що всі приєдналися до нас, і ми можемо запропонувати світу трохи нового рок-н-ролу. Сподіваюся, зараз, з пандемією, це подарує людям кілька годин задоволення", - поділився він враженням від виходу нового альбому, передає rollingstone.com.

Гурт AC/DC

  • Гурт був створений в листопаді 1973 року в Сіднеї вихідцями з Шотландії, братами Малькольмом і Ангусом Янгами.
  • Колектив пройшов через кілька змін складів, перш ніж в 1975 році був виданий перший альбом гурту під назвою High Voltage. 
  • Колектив продав понад 200 млн примірників альбомів по всьому світу.
  • Гурт AC/DC завершив своє світове турне Rock or Bust у вересні 2016 року і оголосив про розпад.