Фільм Mortal Kombat не поступиться за рівнем насильства грі

У новому фільмі "Смертельна битва" (Mortal Kombat) кінокомпанії Warner Bros. буде присутній такий же рівень насильства, як і в грі, розповів актор Льюїс Тан в інтерв'ю ComicBook.

Актор зізнався, що часом йому ставало недобре від великої кількості імітованого насильства на знімальному майданчику.

Фаталіті, прийоми в Mortal Kombat, що дозволяють гравцеві добити противника, є невід'ємною частиною гри, вони виглядають як терзання, обезголовлення, вибухи та інші фатальні пошкодження. Було б розумно припустити, що ці сцени з'являться і на великому екрані. Фільм, у свою чергу отримає віковий рейтинг "R" в американському кінопрокаті.

Відео дня

Читайте такожТермінатор на мотоциклі і неоновий Рейден – представлено Friendship для Mortal Kombat 11

"Я можу з упевненістю сказати, що фаталіті, які ми збираємося включити у фільм, походять з гри. Ми не збираємося придумувати щось нове, що ми не бачили раніше", - заявив сценарист фільму Грег Руссо.

Поки що сюжет фільму оповитий таємницею. Очікується, що у фільмі з'являться такі культові персонажі, як Скорпіон, Джонні Кейдж і Райден. Зйомки вже завершилися, і досить скоро глядачі побачать трейлер фільму. Продюсером бойовика виступив режисер "Аквамена" Джеймс Ван, а режисером - Саймон Маккуід.

Перший фільм Mortal Kombat, що вийшов в 1995 році, був знятий Полом Андерсоном, тоді екранізація гри заробила понад 120 мільйонів доларів по всьому світу. Фінансова виручка від сиквела "Смертельна битва: Винищення" (1997) виявилася скромнішою, зупинившись на позначці в 51 мільйон доларів.

Вихід фільму запланований на 15 січня 2021 року.