Фільми для підняття настрою / фото ua.depositphotos.com

Українці зараз переживають вкрай важкі часи і дуже потребують позитивних емоцій. Багато звичних розваг нам зараз недоступні, але подивитися вдома фільм з усією родиною можуть майже всі. Називаємо 5 добрих і позитивних кінострічок, які відволікуть від важких буднів.

Сенсація, 2006

Детективна комедія легендарного Вуді Аллена, який також зіграв одну з головних ролей, заряджає позитивом і змушує багато про що задуматися. Це легке і смішне кіно, хоч в ньому розповідається про смерть і серійних вбивць. За сюжетом фільму юна журналістка зустрічає примару, який розповідає їй цікаву справу про вбивство. Ця справа може стати сенсацією і прославити її, тому дівчина вирішує розкрити діло.

Фокус, 2015

Цей легкий і позитивний фільм розповідає історію афериста, який легко входить в довіру людей і заробляє цим на життя. Він знайомиться з красивою талановитою шахрайкою і починає навчати її премудростям роботи. Однак між ними виникають почуття, що дуже заважає роботі. У головних ролях-талановиті Марго Роббі і Вілл Сміт.

Недоторкані, 2011

Неможливо залишитися байдужим після перегляду цього кіно. Чудова французька комедія з елементами драми розповідає історію дружби двох абсолютно різних чоловіків: багатого паралізованого аристократа і колишнього злочинця з неблагополучної сім'ї. Кожен з чоловіків чомусь вчиться у свого друга і стає трохи кращим.

Прогулянка по лісах, 2015

Дуже спокійний і розмірений фільм розповість про дружбу через роки, вміння виходити із зони комфорту і боротися з егоїзмом. Фільм має чимало кумедних моментів і комічних персонажів, а також дорослі жарти, тому з дітьми дивитися небажано.

Фільм розповідає про літнього письменника, якому захотілося відправитися у велику подорож, незважаючи на свій вік. Він запланував п'ятимісячний похід в гори і шукає напарника, але піти разом з ним погоджується лише колишній алкоголік, з яким у письменника погані стосунки.

Душа, 2020

"Душа" - це, мабуть, найглибший і найбільш філософський мультфільм студії Pixar. Він рекомендований всім дорослим, адже чим старша людина, тим ближче їй будуть порушені теми. Мультфільм розповідає про речі, які знайомі кожному - про сенс життя, призначення людини в світі і задоволення від своєї справи.

"Душа" розповідає про неймовірно складні речі простою мовою. Задоволення від перегляду гарантують чарівні персонажі і прекрасна джазова музика. Діти також не занудьгують при перегляді.

Вас також можуть зацікавити новини: