Ірина Бояркіна / Скріншот

14 лютого о 21:00 телеканал "1+1" покаже спеціальний випуск головного вокального шоу "Голос країни", який буде присвячений світовим хітам про кохання.

У четвертому епізоді глядачі побачать графічного дизайнера з казковим голосом Бояркіну Ірину. Вокалістка виконає хіт артиста Chris Isaak під назвою Wicked Game.Читайте такожЗухвала Тіна Кароль представила кліп на пісню "Скандал" (фото, відео)

У 2018 році Бояркіна у складі проекту Vilna брала участь у національному відборі на "Євробачення", колектив потрапив до фіналу. А наразі дівчина рішуче налаштована підкорити сцену "Голосу". 

Відео дня

Здивує своїм незвичним вокалом і фанат "Голосу країни" Андрій Смерека. Він виконає пісню Тіни Кароль під назвою "Твої гріхи".

Також потішить глядачів своєю участю і Надія Мейхер. Співачка вирішила зробити сюрприз своїм колегам і прийти на шоу в якості учасниці.

"Я прийшла на "Голос країни", як колись Наталія Могилевська, Злата Огнєвич і Юрій Ткач. Хочу влаштувати тренерам справжній сюрприз. Цікаво, впізнають вони мене чи ні", - інтригує Мейхер.

Також у четвертому епізоді глядачі зможуть побачити виступ українського актора театру і кіно Віталія Борисюка, який вирішив випробувати удачу на сцені шоу.

Вас також можуть зацікавити новини: