Кадр з фільму "Королева сердець" / kino-teatr.ua

Часто буває так, що у фільмах ми шукаємо відповіді на якісь питання, особливо в наших серцях відгукуються ті, які пов'язані зі стосунками. Пропонуємо вам подивитися п'ять фільмів про зраду, які змусять вас задуматися і переглянути свою поведінку або поведінку партнера.

"Невірна"

В основі еротичного трилера історія про подружжя Едварда і Конні. Вони живуть в затишному будиночку в передмісті Нью-Йорка. Здавалося б, у них звичайне життя, нічого не віщувало біди. Але так було до тих пір, поки Конні не зустріла молодого хлопця. У них зав'язується бурхливий роман, в якому є місце секретам, спонтанності і навіть смертельній небезпеці.

"Близькість"

Письменник Ден мріє про велике майбутнє, але поки пише тільки некрологи для газет. Одного разу він зустрічає стриптизерку Елліс, в яку закохується з першого погляду. Дівчина стає його музою, і йому вдається написати прекрасну книгу. Однак поки його творчість готується до публікації, він зустрічає успішного фотографа Анну і втрачає голову. З одного боку він закоханий в Елліс, а з іншого - не може впоратися з тяжінням до Анни. І поки Ден метається між двох жінок, Анна заводить стосунки. Але і тут все непросто. Її коханий поклав око на Елліс. 

"Як малі діти"

Сара - молода домогосподарка, яка вже втомилася від побутової рутини і клопоту по дому. Вона хоче хоч трохи уваги від свого чоловіка, але він постійно на роботі, а у вільний час шукає порно в інтернеті. Одного разу вона знайомиться на дитячому майданчику з чоловіком, який опинився в такій же життєвій ситуації, як і вона. Між ними виникає взаємне почуття, але до чого воно призведе?

"Непристойна пропозиція"

Молоде подружжя живе щасливо, але в один момент все руйнується через фінансову кризу. Девід втрачає роботу, а на додачу вони ще й можуть позбутися ділянки, де будували будинок. Тому вони зважуються на переїзд в інше місто. У перший же день їм дуже щастить і, здається, вони відразу можуть вирішити всі свої проблеми. Але вже наступного дня вони втрачають буквально все. Тоді в їхньому житті з'являється мільйонер. Він пропонує їм мільйон доларів в обмін на ніч з Діаною.

"Королева сердець"

У центрі сюжету успішний адвокат Анна. Вона щасливо заміжня, виховує дітей, живе в розкішному будинку. Однак в її житті все змінюється, коли до них в будинок приїжджає син її чоловіка від першого шлюбу. У неї відразу не виходить налагодити контакт з важким хлопцем, проте вона робить все можливе, щоб подружитися з ним... поки не закохується. Однак є ризик, що незабаром їхній роман розкриється. Щоб зберегти свою репутацію, Анна готова на все.

Раніше УНІАН назвав топ-5 фільмів про помсту колишнім.

Вас також можуть зацікавити новини: