Серіал "Кріпосна" повертається / фото СТБ

У 2021 році відбудеться прем'єра третього сезону нашумілого українського серіалу "Кріпосна". На глядачів чекає чимало сюрпризів.

У продовженні серіалу його шанувальники дізнаються, які ще випробування доля підготувала для Каті Вербицької, чи залишився живий Андрій Жадан, як складеться життя інших героїв. Про це повідомили у прес-службі каналу СТБ.Читайте також"Душа" від Pixar: рецензія на найочікуваніший мультфільм 2020 року

Які сюрпризи чекають на глядачів "Кріпосної"?

Коментуючи головне запитання фанатів "Кріпосної" - чи живий Жадан, шоуранер серіалу Тала Пристаєцька зазначає, що в третьому сезоні буде достатньо харизматичних чоловіків, в яких захочеться закохатися. І одного з них зіграє зірка українського кіно Сергій Стрельников.

Відео дня

Також в історії Каті Вербицької з'явиться зірка серіалу "Спіймати Кайдаша" Віктор Жданов. 

У продовженні гучного серіалу роль Каті Вербицької виконає висхідна зірка кіно Соня Прісс.

Серіал "Кріпосна" повертається, роль Каті Вербицької виконає Соня Прісс / фото СТБ

Зйомки третього сезону "Кріпосної" триватимуть до весни й пройдуть у Маріїнському палаці, Видубицькому і Михайлівському монастирях, Софійському Соборі, садибі Качанівка, Міжнародному Центрі культури й мистецтв. 

Що відомо про популярність серіалу "Кріпосна"

  • "Кріпосна" продовжує завойовувати міжнародний ринок. У липні 2019 року серіал з приголомшливим успіхом пройшов на польському телеканалі TVP1. Польські глядачі обговорювали проект нарівні з "Грою престолів". 
  • Також серіал побачили в Литві, Казахстані, Росії та Білорусі. Права на показ продані в Японію, Чехію, Угорщину, Словаччину, Болгарію, Латвію, Естонію, Грузію, на території Латинської Америки й у балканські країни.
  • Влітку цього року серіал був проданий в Іспанію і став першою українською багатосерійною драмою, яку придбав іспанський телеканал.