Чарівна Джулія Робертс у фільмі "Квиток до раю" / фото planetakino.ua

Отримайте "Квиток до раю": Джулія Робертс і Джордж Клуні виходять на стежку... кохання (рецензія)

20:03, 21.09.2022
4 хв.

Іноді, вивчивши акторський склад фільму, не замислюючись, вирушаєш в кінотеатр. Так і у випадку з новою стрічкою, що вийшла в український прокат, "Квиток до раю". У ній секс-символ Джордж Клуні і "красуня" Джулія Робертс грають колишнє подружжя, що відчуло весь спектр шлюборозлучних емоцій. Герої комедії доводять вкотре – від кохання до ненависті - один крок. І навпаки!

Якщо ви стомилися, сили вас полишають, необхідно щось світле, добре і красиве – рекомендуємо подивитися фільм "Квиток до раю" (2022). Ви миттєво перенесетеся на казкове Балі, забудете про свої клопоти, проблеми і дрібні сварки. Яскрава картинка, бездоганна гра Клуні та Робертс, нескладний сюжет – ось що вам допоможе відволіктися і точно отримати естетичну насолоду.

"Квиток до раю": сюжет фільму з Джулією Робертс і Джорджем Клуні

Одразу попередимо, що чекати від фільму несподіваних сюжетних поворотів не доводиться. Все можна передбачити з перших 10 хвилин стрічки. Але це - і плюс ненапряжної кінороботи на вечір, якою ми вважаємо "Квиток до раю".

Отже, до сюжету. Колись герої Джорджа Клуні Девід і Джулії Робертс Джорджія були щасливі в парі, вони навіть одружилися, в шлюбі у них народилася донька Лілі (Кейтлін Дівер). Але 5 років сімейного життя "з'їли" всі романтичні почуття, і тепер колишнє подружжя змагається в тому, хто кого гостріше потролить. Через майже 20 років екс-кохані зустрілися під час вручення їхній спільній доньці диплома юриста. Одразу після торжества Лілі вирушає з подругою Рен (Біллі Лурд) на Балі. І тут починається найцікавіше!

Зразкова донька, яка мріє про кар'єру юриста, одурманена красою Балі, вона несподівано зустріла місцевого хлопця Геде (Максима Бутьє) й закохалася в нього і, здається, несподівано для самої себе вирішує вийти за нього заміж.

І в цей момент в гру вступають Девід і Джорджія, батьки Лілі. Вони екстрено разом вилітають на Балі, розробивши на ходу підступний план – зірвати весілля доньки і не дозволити їй погубити свою кар'єру, обравши простого хлопця з Балі.

Будьте готові! Тут починаються дотепні жарти, підколи і багато кадрів з чарівними Джулією Робертс і Джорджем Клуні. Вони у фільмі "Квиток до раю" прекрасні без перебільшення!

"Квиток до раю": оцінюємо акторську гру

Безперечно, фільм виїжджає на бездоганній акторській грі старожилів американського кіно - Джулії Робертс і Джорджа Клуні. "Красуні" 54 роки, а вона має фантастичний вигляд і проживає роль так само ідеально. А найбільш високооплачуваний актор за версією Forbes у 2018-му 61-річний Клуні не зраджує своєму амплуа викрадача жіночих сердець. Додайте до цього іскрометний гумор, романтичний антураж і легкий сюжет. На виході – гарний післясмак і віра в кохання крізь роки.

Захоплює те, з якою віддачею грають головні герої фільму! Здається, заряд їхньої енергії невичерпний. Кожна фраза, кожен погляд і всі сцени говорять про те, що і Джордж, й Джулія з роками не розгубили акторської майстерності, а навпаки – акумулювали і зростили.

Зазначимо, що цей акторський дует не новий, вони разом знімалися ще в далекому 2001-му у фільмі "11 друзів Оушена". Неодноразово ходили чутки, що зірок пов'язують не тільки робочі стосунки. Вони підігрівали ці плітки під час спільних виходів на червоні доріжки. Але і Джордж, й Джулія запевняють: вони – друзі. І ми їм охоче віримо. Ви бачили дружину Клуні? Цій чарівній красуні (Амаль Клуні) неможливо зрадити!

Легкі діалоги, необтяжені надмірною розкішшю образи, природна краса акторів (так, ми захоплюємося зморшками Джулії) – все це про сьогодення, про те, чого всі ми прагнемо. Після фільму на вас чекає відчуття розслабленості і легкого смутку, адже романтичну комедію ви будете дивитися на одному диханні, дуже швидко вона закінчується.

Зіграла Лілі Кейтлін Дівер / фото planetakino.ua

Зазначимо, що всі інші персонажі в кінороботі Ола Паркера (режисера і сценариста мюзиклу "Мама Міа 2") другорядні, їхня гра нагадує мазки художника, лише доповнюють картину, але вони не є центром твору. Їхні ролі-стереотипні: донька-відмінниця, її подружка без комплексів, ідеальний коханий.

Чи варто дивитися фільм "Квиток до раю"?

І так, і ні. Якщо глядач - любитель глибоких сюжетів і сенсів у фільмі - йому не за адресою. Якщо він шукає кінострічку, щоб розслабитися, насолодитися прекрасною картинкою, грою улюблених акторів – welcome. Ви поринете в теплу, майже сімейну атмосферу. А це так необхідно у важкі часи!

Трейлер фільму "Квиток до раю"

Ольга Робейко

Новини партнерів
завантаження...
Ми використовуємо cookies
Погоджуюся