Більше шести місяців пішло на пісню / Фото Ксенія Каргіна, Олександр Острогляд

Довгоочікуваний союз Барських і Zivert, який задовго до своєї появи на цифрових майданчиках отримав статус бестселера, вже доступний на офіційному YouTube-каналі Макса. 

Читайте такожФанати визначили фаворитів Євробачення 2021: кому віддали перше місцеРівно рік знадобився артистам на створення цього дуету. Понад шість місяців пішло на пісню, решту часу зайняла робота над кліпом. 

19 березня Макс і Zivert випускають історію про самотність в стилі кіберпанк, тим самим передбачаючи повернення світової тенденції у всіляких її напрямках: від моди, кіно, арту до музики. 

Сучасний світ стрімко втрачає тактильність, люди добровільно оцифровують свої почуття і емоції, обмінюючи їх на лайки і рейтинг в соціальних мережах. Сотні тисяч фотографій сьогодні замінюють дотик і тепло поцілунку. Кліп володіє глибоким соціальним підтекстом, в якому людину тотально поглинули технології, а віртуальне життя замінило реальність. 

Фото Ксенія Каргіна, Олександр Острогляд

Алану Бадоєву, Максу Барських і Zivert вдалося створити історію, в якій немає хеппі-енду. Вона про дві душі, тілами яких керує "Силіконова долина", штучний інтелект. Все, що залишається цим закоханим — зустрічі у віртуальних снах оцифрованого світу.

Інші новини по темі: