Барських представив новий альбом / фото instagram.com/max_barskih

Макс Барських представив новий альбом "1990". З моменту виходу першої платівки " 1: Max Barskih» і до сьогоднішнього релізу шостого повноформатного LP пройшло 11 років. Макс Барських завершує трилогію ретро вейва фінальним акордом, що складається з 12 історій, в яких слухач знайде чесні сповіді для будь-якого настрою і будь-якої життєвої ситуації.

Читайте такожОпубліковано трейлер нового фільму з Джонні Деппом у головній ролі (відео)

"1990" - це 12 пісень про кохання, що відкривають світу нового і більш зрілого, хоч і не завжди райдужного, персонажа. Лірика Барських як і раніше гранично відверта. У своїх текстах Макс щиро шукає супутника по життю і ділиться зі слухачем своїми невдачами. Він визнає помилки минулого і готовий повторити їх знову.

«У цьому альбомі більш зрілі тексти і сміливі жанрово-стилістичні рішення. Мій персонаж то падає, то підіймається з самого дна на вершину. Він зізнається в любові юності і безрозсудності, але водночас готовий нести відповідальність за свої рішення. А головне, він готовий перебувати в центрі вибуху, який дарує любов!» - коментує прем'єру Макс.

Реліз нового альбому Барських відбувся на міжнародному лейблі Sony Music Entertainment, а ексклюзивна радіо прем'єра проходить одночасно в 5 країнах: Україні, Росії, Білорусі, Латвії, Молдові.

Раніше Віра Брежнєва у блискучому боді представила нову пісню.