Роберт Де Ніро, Мартін Скорсезе і Леонардо Ді Капріо / фото ua.depositphotos.com

Компанія Apple працюватиме разом із кіностудією Paramount Pictures над новим фільмом режисера Мартіна Скорсезе "Вбивці квіткового місяця".

У головних ролях у фільмі знімуться Леонардо Ді Капріо і Роберт Де Ніро, повідомляють видання Variety і Hollywood Reporter із посиланням на джерела.

За даними Variety, Paramount Pictures стане дистриб'ютором фільму, а Apple займеться фінансуванням картини. Джерела видань повідомляють, угода ще офіційно не завершена, але повинна відбутися найближчим часом.

Відео дня

Раніше компанія Paramount Pictures, яка погодилася на виробництво фільму, вважала його надто дорогим, пояснює Variety. Тому Скорсезе вів переговори про фінансування проекту з Apple і Netflix.

Читайте такожЛеонардо Ді Капріо і Роберт Де Ніро знімуться в новому фільмі Скорсезе (відео)

За даними Variety, бюджет фільму коливався від $180 млн до $200 млн. Hollywood Reporter повідомляє про бюджет у $180 млн, хоча спочатку йшлося про $225 млн.

Новий фільм Скорсезе - це екранізація однойменного бестселера Девіда Гранна про події початку 1920-х років. Згідно з сюжетом книги, хтось вбиває індіанців з племені осейджи в Оклахомі одного за іншим після того, як на їх території виявили нафту. Вбивства привертають увагу ФБР, яке приступає до розслідування.

Раніше Paramount відмовився від фільму Скорсезе "Ірландець" через дуже високу вартість. Спочатку картину повинна була бути знята для Paramount, але в підсумку вийшла на Netflix.