Зйомки проходили два дні в Лос-Анджелесі та його околицях / скріншот

Новий проект лідера групи «Ляпіс 98» Сергія Міхалка – Drezden – представив футуристичний кліп на пісню «Давида олень».

У ролику є паралельні світи та вигадана реальність, інопланетяни та мальовані персонажі, а також відсилання до голлівудських фільмів 60-х років XX століття.

Читайте такожДан Балан увірвався в тренді YouTube з україномовною піснею і чи є рекорди переглядів (відео)Режисером кліпу виступив Володимир Нефедов. Зйомки проходили два дні в Лос-Анджелесі та його околицях.

«Один з наших режисерів монтажу, який займався створенням титрів у відео, прокоментував кліп так: герой «робить справи» сидячи вдома, використовуючи спеціальний портал, а в кінці телепортується в «новий світ». Після карантину світ вже не буде колишнім. Сприйняття історії кардинально змінилося за кілька місяців. Кліп знімався в січні, а тоді ніхто навіть і припустити не міг, як будуть розгортатися події навесні», - розповів Нефьодов.

Для роботи з роботизованими костюмами був запрошений Роберт Дівайн, автор костюмів в технології аніматроніка. Він працював на таких проектах як «Той, що біжить по лезу», «Згадати все», «Робокоп», «Без обличчя», «Армагеддон», «Стартрек», «Марс атакує», «Термінатор», «Штучний розум» та ін

Раніше УНІАН писав, як екс-учасник One Direction представив кліп на пісню Watermelon Sugar.