Оззі Осборн / REUTERS

Британський рок-музикант, екс-лідер групи Black Sabbath Оззі Осборн отримає власний байопік. У фільму буде одна особливість - він буде зосереджений не на музичній кар'єрі Оззі, а на історії його кохання з Шерон Арден, яка потім стала його дружиною.

Читайте такожОззі Осборн випустить кліп на пісню, записаних з Елтоном Джоном

Про це музикант розповів виданню The Rolling Stone. "Він буде про Шерон і про мене і про наші відносини. Про те, як ми зустрілися, закохалися і одружилися. Вона - моя друга половинка. Вона дуже виросла зі мною і я дуже виріс з нею. Ми недавно відзначили 38-ю річницю весілля ", - розповів музикант.

Відео дня

Шерон також поділилася враженням про майбутній фільм. За її словами, картина буде відрізнятися від недавніх хітів кінопрокату "Богемної рапсодії" і "Рокетмена". "Він не буде таким, як інші історії, не «рок-н-рол, безумство і ось я вже дідусь". Він буде набагато більшим", - сказала вона. Осборн також розкритикувала "Богемну рапсодію" за перекручування фактів і вихолощення історії з метою привернути до музики Queen молодшу аудиторію. І додала: "Наш фільм буде набагато реалістичнішим. Ми не хочемо, щоб він був до блиску вилизаним і все таке. Ми не робимо його для дітей. Це доросле кіно для дорослих".

Продюсуванням картини займеться компанія сина пари Джека Осборна. Джек підтвердив, що розробка проекту знаходиться на дуже ранній, але активній стадії і що для фільму вже знайшли сценариста.

Оззі і Шерон познайомилися в кінці сімдесятих. Після розлучення зі своєю першою дружиною Оззі одружився на Шерон в 1982 році, і пара виростила трьох дітей, включаючи Джека, в той час як Шерон продовжувала керувати кар'єрою Оззі.