Пенелопа Крус вже не вперше працюватиме з Педро Альмодоваром / кадр з фільму "Розірвані обійми"

Іспанський гранд-режисер, володар двох премії "Оскар" і двох нагород Каннського кінофестивалю Педро Альмодовар ("Все про мою матір", "Розірвані обійми", "Шкіра, в якій я живу") розпочав зйомки свого нового фільму Madres Paralelas, що дословно перекладається як "Паралельні матері", однак остаточно українська назва стане відомо пізніше.

Читайте такожЗ'явився локалізований український трейлер "Людського голосу" Педро Альмодовара

Про це повідомила одна з муз Альмодовара - іспанська акторка Россі Де Пальма ("Жінки на межі нервового зриву", "Розірвані обійми", "Чоловік, який вбив Дон Кіхота"), яка на своїй Instagram-сторінці опубліковала спільний з режисером знімок, підписавши його просто: "Перший день зйомок, перші обійми".

Відео дня
Педро Альмодовар та Россі Де Пальма / фото instagram.com/rossydpalma

Також у стрічці зіграє лауреатка премії "Оскар" Пенелопа Крус ("Розірвані обійми", "Ванільне небо", "Римські пригоди", "Вікі Крістіна Барселона").

Як зазначає пише "Вольга Україна", сценарій був написаний Педро Альмодоваром під час карантину й сам автор вважає майбутню стрічку дуже напруженою історією: "У фільмі я розповідаю про важливість наших предків та нащадків. Неминуча і тема пам'яті. У моїй фільмографії багато історій матерів. Але ті героїні, що стали частиною цієї історії, - зовсім інші. Зараз мене, як оповідача, надихають саме недосконалі матері".

Зйомки фільму пройдуть в Мадриді та Ла-Манчі. Більше подробиць про проект стане відомо найближчим часом.

Інші новини кіно