Захід може відбутися в ті ж дати, що і планувалося \ eurovision.tv

Роттердам готовий прийняти у себе Євробачення в 2021 році. Міська рада оголосила про це під час голосування з цього питання. Більшість членів ради погодилися, що місто має організувати конкурс, який був скасований у цьому році через пандемію коронавірусу.

Читайте такожВ Україні проведуть трансляцію альтернативного шоу Євробачення

Європейський мовний союз (EBU) запросив рішення від муніципалітету Роттердаму до кінця цього місяця. Раніше з'явилися сумніви, чи Роттердам продовжить підготовку конкурсу, враховуючи, що йому потрібно покрити 6,7 млн євро втрачених інвестицій після скасування конкурсу 2020 року. Деякі вважають, що ці мільйони євро краще витратити на боротьбу з бідністю в місті, передає 112.ua з посиланням на wiwibloggs.

Відео дня

У той же час, влада Роттердаму сподівається, що підприємці отримають економічний стимул від проведення в місті конкурсу Євробачення. Зазначається, що партія Leefbaar Rotterdam запропонувала роздачу безкоштовних квитків тим, хто працює у сфері охорони здоров'я.

Захід може відбутися в ті ж дати, що і планувалося провести його в цьому році - 12-16 травня, і в тому ж місці - в концертному залі Ahoy.

Щоб дати остаточну відповідь, нідерландські організатори і Європейський мовний союз повинні вирішити низку організаційних, адміністративних і фінансових питань. Очікується, що остаточно буде внесена ясність в травні.