Вийшов п'ятий епізод серіалу "І просто так..." / Скріншот

Всі фанати "Сексу і міста" із завмиранням серця стежать за виходом кожного нового епізоду продовження серіалу під назвою "І просто так...". Але кожна нова серія, здається, розчаровує дедалі більше. Увага! Нижче можуть бути спойлери!

Читайте такожСиквел "Сексу і міста" став найкращим дебютом в історії HBOТак, для тих, хто пропустив перші чотири серії нагадаємо: Саманта Джонс тепер живе в Британії, її глядачі не побачать. Керрі Бредшоу овдовіла - її чоловік Містер Біг помер у першій же серії "І просто так...". Шарлотта щаслива в шлюбі з чоловіком, її пригнічує лише той факт, що її донька не сприймає себе особиною жіночої статі. Міранда нещасна в шлюбі, у неї вже кілька років немає сексу. Єдине, що їх пов'язує з чоловіком, - син-підліток.

Міранда закрутила роман з Че / скріншот

"І просто так..." (And Just Like That...): чим здивували глядачів у 5 серії 

У новому епізоді Керрі переносить операцію на стегні, її подруги за нею доглядають. Але вона тримається молодцем і вже через пару місяців сміливо взуває свої улюблені туфлі на високих підборах.

Шарлотта в 5 серії дізнається, що тепер її донька Роуз називає себе Рок. Міранда не стала стримувати себе після дози текіли з Че Діаз  -вона зайнялася з нею коханням.

5 серія серіалу "І просто так...": трейлер дивитися онлайн

Раніше актора Кріса Нота, відомого за роллю чоловіка Керрі Бредшоу містера Біга в серіалі "Секс і місто", одразу кілька жінок звинуватили в згвалтуваннях.

Вас також можуть зацікавити новини: