Виконавиця головної ролі поділилася враженнями від серіалу \ instagram.com/melissabenoist/

Телеканал CW прийняв рішення закрити серіал "Супердівчина" після шостого сезону.

Читайте такожСеріал "Ходячі мерці" закривають-ЗМІОстанній сезон, виробництво якого планується відновити в кінці цього місяця у Ванкувері, складатиметься з 20 серій, повідомляє The Hollywood Reporter. Прем'єра фінального сезону запланована на 2021 рік. 

На сторінці в Instagram виконавиця головної ролі Мелісса Бенойст пообіцяла шанувальникам "забійний фінальний сезон" і розповіла, як на неї та інших дівчат вплинув серіал.

Відео дня

"Сказати, що для мене було честю грати цю культову героїню, буде величезним применшенням. Неймовірний вплив, який це шоу справило на молодих дівчат по всьому світу, завжди залишало мене розчуленою і позбавленою дару мови. Вона вплинула і на мене теж. Знайшла в мені силу, про яку я навіть не здогадувалася, навчила шукати надію в найпохмуріші моменти, пояснила, що ми сильніші, коли єдині. Її переконання змушують нас ставати кращими. Вона змінила моє життя на краще, за що я завжди буду вдячна", - написала акторка.

Серіал "Супердівчина", заснований на коміксах DC, розповідає про життя кузини Супермена. Прем'єра шоу відбулася восени 2015 року на телеканалі CBS. Після першого сезону проект "переїхав" на канал CW.

Новини, які можуть вас зацікавити: