Кращі серіали 2020 року / фото ua.depositphotos.com

Через пандемію коронавірусу 2020 рік не був успішним для кіноіндустрії. Багато серіалів вийшли в ефір із запізненням або зібрали маленький прибуток. Серіали минулого року відрізняються великою різноманітністю тем. На екрани вийшли і детективні трилери, і напружена соціальна драма, і феміністське кіно. Для шанувальників будь-якого жанру знайдеться серіал за смаком серед зразків 2020 року.

1. "Місіс Америка", драма, 9 серій

Читайте такожЩо подивитися на вихідних: новинки французького кіно та фінал серіалу «Сокіл і Зимовий солдат»Дія серіалу відбувається в Америці 1970-их років. В американському суспільстві гаряче обговорюються поправки до Конституції про рівноправність чоловіків і жінок. У центрі сюжету-протистояння консервативної активістки Філліс Шлефлі, яка виступає проти поправок, і прихильниця рівноправності. Головні ролі зіграли знамениті актриси Кейт Бланшетт і Елізабет Бенкс.

2. "Захищаючи драма", кримінальна драма, 8 серій

Напружений і емоційний кримінальний розповідає складну історію окружного прокурора, зіграного Крісом Евансом. В одній зі шкіл Бостона жорстоко вбили учня, а всі докази вказують на 14-річного сина прокурора Джейкоба. Батько не вірить у винність свого сина і всіляко намагається його виправдати. Серіал поєднує в собі елементи сімейної драми і напруженого детектива. Інтерес до перегляду підігріває те, що глядач розплутує цю історію разом з героями і не знає всіх відповідей заздалегідь.

3. "Дракула", жахи, драма, 3 серії

Режисери "Шерлока" і "Доктора Хто" Марк Гетісс і Стівен Моффат представили черговий стильний і дотепний серіал. Це зловісна інтерпретація історії про знаменитого кровопивцю Дракулу. Дії серіалу зачіпають як початок 1900-их років, так і наші дні. Клас Банг в ролі Дракули будує плани з захоплення Великобританії.

4. "Чужак", трилер, детектив, 10 серій

Телеканал HBO представив екранізацію однойменного роману Стівена Кінга у формі серіалу. У невеликому американському містечку був знайдений понівечений труп хлопчика зі слідами людських укусів. У вбивстві підозрюють шкільного вчителя, але у нього є алібі. Тим часом біля будинку загиблого хлопчика помічають людину в капюшоні зі спотвореним обличчям.

5. "Завантаження", комедія, наукова фантастика, 10 серій

Творець серіалу "Офіс" представив комедійну новинку в науково-фантастичних декораціях. Дії серіалу розгортаються у світі, де люди після смерті можуть "завантажити" себе у віртуальне загробне життя. Головний герой після смерті в аварії під тиском дівчини погоджується завантажитися в елітний сервіс «Lake View». Там він починає тісно спілкуватися з дівчиною з техпідтримки, яка підозрює, що смерть хлопця не була випадковою.

6. "Нормальні люди", романтика, драма, 12 серій

Ірландський серіал розповідає про ніжне і чуттєве перше кохання. Він - популярний футболіст з дружної і бідної сім'ї, а вона - відлюдна відмінниця з багатої і поганої сім'ї. Серіал показує зародження їх дружби, а потім і ніжних почуттів.

Вам також може бути цікаво: