Що подивитися вдома ввечері / фото ua.depositphotos.com

З настанням осінніх ввечері на вихідних хочеться просто закутатися в ковдру і нічого не робити. Однак нічого не робити за переглядом фільму набагато цікавіше. Пропонуємо вам скрасити вихідні за захоплюючим фільмом з сім'єю або друзями. І привід для цього є, адже 16 жовтня відзначається День домашнього кіно.

У дзеркала два обличчя, 1999

Два самотніх і нудних викладача познайомилися завдяки оголошенню в газеті. Вони пов'язують себе узами шлюбами, але зовсім не приваблюють один одного в сексуальному плані. Через деякий час жінка хоче внести перчинку у відносини і сильно перевтілюється. Але реакція чоловіка виявилася несподіваною.

1+1/Недоторкані, 2011

Французька комедійна драма про дружбу двох несхожих чоловіків розм'якшить навіть кам'яне серце. Сюжет фільму заснований на реальній історії. Інтелігентний паралізований аристократ Філіп шукає людину, яка буде за ним доглядати. Доля зводить його з грубим і неосвіченим темношкірим Дріссом. Він не хоче няньчитися з Філіпом, але багатієві і не потрібна жалість.

Ці чоловіки належать до різних світів, але вони прекрасно доповнюють один одного. Кожен з них вчить свого друга чомусь новому і показує радість життя. Фільм зовоює вас прекрасними саундтреками, живою акторською грою і зображенням міцної дружби.

Зоотрополіс, 2016

Якщо ви хочете подивитися кіно разом з дітьми – "Зоотрополіс" стане прекрасним вибором. Дітям сподобаються красиві звірятка і яскраві характери, а їхнім батькам – вміло заховані жарти для дорослих і сатира на наше суспільство.

За сюжетом тямуща поліцейська кролиця Джуді і лис-аферист Нік розслідують складну справу про зникнення тварин. У справі постійно з'являються несподівані деталі, а місто звірів поступово перестає здаватися райським місцем.

Махнемося тілами, 2021

Цей свіжий фільм використовує один з найпопулярніших сюжетних ходів в кіно – зміну тіл. Здається, що нічого нового в цьому напрямку придумати не можна, але "Махнемося тілами" приємно дивує глядачів. Легкий і кумедний фільм розповідає історію постійно конфліктуючих членів сім'ї. Тільки зміна тіл може допомогти зрозуміти один одного.

Такса, 2016

Ця сатирична комедія сподобається любителям тварин. Всього одна кумедна такса з розумними очима змінює життя безлічі людей. Вона переходить з однієї сім'ї в іншу і приносить людям позитив. За півторагодинний фільм собака побуває і нянею, і психологом, і жертвою викрадення.

Вам також може бути цікаво: