В даний час світова прем'єра запланована на 17 липня цього року \ Warner Bros. Pictures

Новий шпигунський бойовик Крістофера Нолана "Доказ" буде готовий до відкриття кінотеатрів, коли б вони не відкрилися.

Читайте такожWarner Bros. змінила дати виходів фільмів "Бетмен", "Шазам 2!" і "Флеш"

За словами Нолана, він не може гарантувати точну дату релізу, але каже, що "Доказ" буде готовий, коли Warner Bros. захоче його випустити в прокат. Про це повідомив сам режисер, передає The Hollywood Reporter.

Відео дня

"Ми закінчуємо фільм, і фільм буде готовий до відкриття кінотеатрів. Я думаю, на даному етапі це все, що можна сказати про це точно", - зазначив Нолан.

В даний час світова прем'єра запланована на 17 липня цього року. У той же час, стало відомо, що Сан-Франциско, один з найбільших ринків кінотеатрів у світі, не збирається їх відкривати до середини серпня через пандемію. Також, з'явилася інформація, що Warner Bros. не збирається випускати "Доказ" в липні, якщо 80% світових кінотеатрів не будуть відкриті.

Головну роль у фільмі виконає Джон Девід Вашингтон. Також у фільмі з'являться Роберт Паттінсон і Елізабет Дебикі, Аарон Тейлор-Джонсон і Кеннет Брана. 

Відомо, що фільм розповість історію про світове шпигунство, проте подробиць сюжету не розкривають. За словами Крістофера Нолана, у стрічці багато масштабних постановок, очікуються сцени, зняті в семи країнах світу, а також буде крутий акторський склад і декорації. Ще режисер називав фільм "найамбітнішим". Так, під час зйомок бойовикарозбили справжній Boeing.