Які виступи на "Танцях з зірками" зібрали найбільше переглядів / фото 1+1

Телеканал "1+1" почав роботу над новим сезоном популярного шоу "Танці з зірками". Імена танцівників і зіркових учасників поки залишаються в таємниці. Продюсери шоу інтригують: четвертий сезон розважального шоу здивує глядачів не тільки зірковим складом учасників, але й інноваційними рішеннями для танцювальних номерів.

Але поки глядачі гадають, хто саме стане обличчям нового сезону, "1+1" перерахував найбільш яскраві танцювальні номери учасників минулих сезонів, які сколихнули мережу та зібрали найбільше переглядів на офіційній сторінці проекту в YouTube.

фото 1+1

ТОП-5 найяскравіших номерів шоу "Танці з зірками"

Надя Дорофєєва та Євген Кот - хіп-хоп - 2,5 млн переглядів

У другому сезоні шоу екс-солістка групи "Время и Стекло" Надія Дорофєєва поступилася місцем переможця Наталії Могилевській. Але незважаючи на те, що в шоу Надія отримала лише друге місце, відео виступів співачки на офіційній сторінці проекту в YouTube досі утримують першість за кількістю переглядів.

Оля Полякова і Степан Місюрка - поп-джаз - 2,4 млн переглядів

Найвідоміша блондинка країни, ексцентрична і непередбачувана Оля Полякова кожного разу вражала глядачів незабутніми танцювальними номерами.

Ігор Ласточкін, Ілона Гвоздьова та Юрій Ткач - фрістайл - 1,7 млн переглядів

Український актор і тренер «Ліги сміху» Ігор Ласточкін став учасником другого оновленого сезону проекту «Танці з зірками». Його партнеркою в шоу була Ілона Гвоздьова, з якою він разом отримав кубок переможця. Але найбільше глядачам сподобався виступ пари, коли на одному з ефірів, за правилами шоу, учасники танцювали із запрошеною зіркою, якою став колишній партнер Ілони у проекті «Танці з зірками» Юрій Ткач.

Наталя Могилевська і Женя Кот - джаз-фанк - 1,3 млн переглядів

Наталя Могилевська двічі брала участь у проекті. У першому сезоні шоу вона танцювала з партнером Владом Ямою й посіла друге місце. Через десять років вона повернулася на паркет вдруге, щоб з новими силами взяти реванш над собою. У першому оновленому сезоні шоу вона отримала заповітний кубок переможця з партнером Ігорем Кузьменком. Але танцювальним номером, який зібрав найбільшу кількість переглядів, став виступ Наталії з Євгеном Котом, коли в рамках проекту під час одного з ефірів учасники обмінювалися партнерами.

MARUV і JAY - вог - 1,2 млн переглядів

Епатажна учасниця минулорічного сезону MARUV зі своїм партнером JAY кожного разу викликала неоднозначну реакцію в аудиторії після виступів. І нехай їй так і не вдалося отримати кубок переможця, танцювальні номери за її участю вже увійшли в історію проекту.

Нагадаємо, що традиційно у шоу «Танці з зірками» беруть участь 14 зіркових пар. Вони танцюють для глядачів, які голосують за своїх фаворитів, наближаючи їх до перемоги. Переможцями третього сезону проекту стали актриса Ксенія Мішина та її партнер - танцівник і хореограф Женя Кот.