Від 10 тисяч доларів за ім'я: відома шахрайка з РФ знайшла новий спосіб заробити

Дівчина продає ЗМІ ім'я свого коханого.

Шахрайка російського походження Анна Сорокіна (Анна Делві) вирішила заробити на журналістах після виходу серіалу про неї на Netflix.

Відповідну пропозицію вона розмістила в Instagram-історіях.

Сорокіна-Делві розмістила повідомлення про специфічний аукціон. Вона запропонувала медіа роздобути ім'я свого коханого. Початкова ставка – 10 тисяч доларів.

"Хочете знати, хто був реальним Чейзом? Медіа, яке заплатить найбільше, отримає ексклюзив", – написала вона. 

Йдеться про Чейза Сікорські. Так в серіалі Netflix про Сорокіної-Делві "Винаходячи Анну" назвали партнера дівчини. Його роль зіграв Саамер Усмані.

Серіал "Винаходячи Анну" вийшов на платформі 11 лютого. Драматичний серіал заснований на статті Джесіки Пресслер у New York Magazine "Як Анна Делві обдурила тусовників Нью-Йорка".

У центрі сюжету – реальна історія шахрайки. Анна Сорокіна, дочка російського далекобійника, видавала себе за знатну особу з Німеччини Анну Делві. Так вона влилася у Нью-Йорк й жила за рахунок багатіїв. 

У 2019 році вона була засуджена за численними звинуваченнями в замаху на велику крадіжку, за шахрайство в нью-йоркських готелях та обман багатих знайомих. Згодом вона отримала умовно-дострокове звільнення за програмою Merit Time менш ніж через чотири роки ув'язнення.

Вас також можуть зацікавити новини: