Найочікуваніші серіали 2022 року / фото ua.depositphotos.com

Дворічна пандемія коронавірусу впливає на всі сфери нашого життя. Кінематограф також змінився через епідемію. Багато фільмів і серіалів скоротили бюджет виробництва, перенесли дату виходу або перейшли на онлайн-перегляди. І хоч це непростий час для кіно, кілька цікавих і гідних серіалів все-таки порадують глядачів цього року.

Раніше ми розповідали, які найбільш очікувані фільми 2022 року чекають любителі кіно.

Володар перснів

Одне з найзначніших фентезі-творів в історії нарешті отримає свою екранізацію. Серіал буде приквелом добре відомої історії "Хоббіта" і "Володаря кілець". Нам розкажуть про те, як з'явилися могутні Кільця всевладдя, яка була їх доля і як розгорталася грандіозна битва за володіння силою. Всього планується 5 сезонів. Стилістика серіалу, за словами творців, буде в дусі фільмів Пітера Джексона.

Кабінет рідкостей / 10 годин після півночі

Іспанський майстер фентезі і трилерів Гільєрмо дель Торо представить міні-серіал антологію за власними сюжетами. Серії в ньому не будуть пов'язані між собою. Кожна серія представить закінчену хоррор-історію. Можливо, в цьому шоу Гільєрмо дель Торо покаже нам екранізації історій Лавкрафта і Александра Дюма. Головну роль виконає Руперт Грінт, відомий за роллю Рона Візлі у фільмах "Гаррі Поттер".

Дім дракона

"Дім дракона" - ще одна фентезійна передісторія, яка чекає нас в 2022 році. Сюжет розповідає історію, яка сталася за 200 років до початку подій "Гри престолів". У центрі сюжету опиняться герої будинку Таргарієнів. Дві гілки впливового королівського роду почнуть громадянську війну. Очікується, що серіал буде таким же кривавим, видовищним і відвертим, як і сама "Гра престолів".

Одні з нас

Телеканал HBO вперше випускає серіал за мотивами гри. У 2022 році вийде екранізація популярної гри "The Last of Us". Головні ролі виконають зірки серіалу "Гра престолів" Педро Паскаль і Белла Ремсі. Сюжет серіалу заснований на однойменній грі. У постапокаліптичному світі більшість людей заразилися якимось грибком і перетворилися на зомбі. Головний герой Джоел, який втратив сім'ю через пандемію, підробляє контрабандистом. Він повинен доставити на базу вчених дівчинку Еллі, що володіє імунітетом від грибка. Похмурий і неговіркий чоловік швидко зближується зі норовливим підлітком.

Миротворець

Супергеройський серіал "Миротворець" є спін-оффом "Загону самогубців". Телешоу в жанрі пригодницька комедія розповість історію персонажа Миротворець. Цей переконаний патріот хоче допомогти країні і готовий домагатися миру за всяку ціну, навіть якщо знадобиться вбивати.

Сяючі дівчата

Продюсером фантастичного трилера "Сяючі дівчата" став сам Леонардо Ді Капріо. За сюжетом жебрак знаходить машину часу в Чикаго 1930-х років. Він може подорожувати в часі в майбутнє, але за це повинен вбивати "сяючих" дівчат, тобто талановитих і яскравих. Одна з його жертв, зіграна Елізабет Мосс, дивом виживає. Вона намагається знайти свого вбивцю будь-якими методами, навіть якщо їй доведеться пройти через різні епохи.

Позолочений вік

Фанати історичних серіалів гідно оцінять телешоу про історичний період в США після закінчення Громадянської війни. Молода небагата дівчина Маріан Брук, яка нещодавно втратила сім'ю, переїжджає в Нью-Йорк до багатих тітоньок. Вона намагається освоїтися у вищому суспільстві. У 10 серіях серіалу нас чекає якісна драма і розкриття американського суспільства в 1880-ті роки.

Вигадана Анна

Цей міні-серіал заснований на реальній історії російської аферистки Анни Сорокіної. Шахрайка видавала себе за знатну особу Анну Делві, влилася вище суспільство Нью-Йорка і жила за рахунок багатіїв. Аферистку зіграє талановита актриса Джулія Гартнер, а її обман в серіалі спробує розкрити журналістка.

Вас також можуть зацікавити новини: