Дестіні Чукуньєре представить Мальту на Євробаченні 2021 / фото multivu.com

Цього року на міжнародному пісенному конкурсі Євробачення 2021 Мальту представлятиме співачка Дестіні Чукуньєре.

Дестіні вже тріумфувала на "Євробаченні" - у 2015 році вона принесла перемогу Мальті на дитячій версії конкурсу з піснею "Not My Soul".

У 2021 році співачка повернеться на сцену "Євробачення" із піснею "Je Me Casse".

Читайте такожЄвробачення - 2021 в Україні транслюватимуть два канали: відомі дата й час

Енергійна композиція поєднує в собі такі музичні жанри, як електро свінг, поп, а також ритми "four-on-the-floor", відомі так само як "пряма бочка". Що стосується вокальної складової, бридж із трьох частин виводить на передній план вокал співачки, поєднуючи а капела, госпел і обертони соулу, перш ніж перейти до здійснення тріумфальним поверненням до масивного хору.

За словами Дестіні, пісня є жіночим гімном впевненості й розширенню прав і можливостей, закликаючи інших жінок "яскраво сяяти для себе і підтримувати одна одну".

Варто відзначити, що Чукуньєре також записала симфонічну версію пісні "Je Me Casse" за участю Мальтійського філармонічного оркестру. В офіційному кліпі представлені приголомшливі виступи Дестіні та оркестру, а також захоплюючі краєвиди Мальти і Гозо.

Що відомо про Дестіні Чукуньєре

  • Дестіні Чукуньєре - мальтійська співачка, переможниця "Дитячого Євробачення" 2015 року. Дестіні встановила рекорд за кількістю набраних балів на "Дитячому Євробаченні" - 185. Для Мальти ця перемога стала другою за три роки на "Дитячому Євробаченні".
  • Представниця Мальти на Євробаченні-2021. Вона мала представляти Мальту на скасованому через пандемію Євробаченні-2020 з піснею "All Of My Love" у першому півфіналі конкурсу 12 травня 2020 року.