"Відьмак" ніяк не може побороти пандемію / скріншот з трейлера

Виробництво другого сезону серіалу "Відьмак" від Netflix призупинено, оскільки у кількох членів знімальної групи діагностували COVID-19.

Читайте такожУ всьому світі за добу виявили понад півмільйона нових випадків COVID-19

Як повідомляє DTF, про це з посиланням на джерела повідомили одразу кілька західних ЗМІ. За наявними даними, на знімальному майданчику виявили чотири випадки коронавірусу. У Netflix вирішили ізолювати учасників зйомок.

Відео дня

Всіх учасників знімального процесу змусять здати тест на коронавірус. Проте, в основного акторського складу захворювання поки не виявили.

Зазначається, що це вже друге призупинення зйомок другого сезону. Навесні виробництво серіалу припинили, оскільки COVID-19 діагностували у Крістофера Хів'ю - виконавця ролі Нівеллена.

Другий сезон "Відьмака": коли вийде

  • Зйомки другого сезону стартували 12 лютого. Якби не призупинення роботи через коронавірус, вони б завершилися в серпні.
  • До пандемії над "Відьмаком" встигли попрацювати всього один місяць з планованих чотирьох з половиною. У серпні зйомки були відновлені.
  • Імовірно, другий сезон " Відьмака" вийде на Netflix у 2021 році. Поки незрозуміло, як на дату виходу вплине другий зрив зйомок.