Брітні Спірс випустила нову пісню: зухвалий трек "підриває" мережу

Не усі фани оцінили пісню Брітні Спірс, багато хто залишився незадоволений голосом зірки.

Відома співачка Брітні Спірс, яка вже декілька разів говорила, що назавжди йде зі сцени, випустила нову пісню. Вона представила трек, записаний разом з репером will.i.am.

Кліп до нової пісні, яка отримала назву MIND YOUR BUSINESS, ще не знято. Чи буде співачка створювати відео для треку - поки що залишається загадкою. Останнім часом вона не знімається у кліпах і не виступає.

Зухвала пісня, в якій Спірс співає: "Не лізь не у свою справу, с*чко", приголомшила фанів. Одні дуже радіють тому, що співачка знову займається творчістю. Інші ж вважають, що Спірс переборщила з "автотюном" і здається, ніби це співає зовсім не вона. Коментатори пишуть:

  • "Буду слухати на повторі, поки не настане кінець світу! Так затягує!"
  • "Не чую Брітні, це не вона!"
  • "Чим більше я її чую, тим більше вона мені подобається. Однозначно клубний хіт!"
  • "Це точно підірве ТікТок. Королева знає, що робить"
  • "Не розумію, чому всі думають, що після тих жахів в її житті вона буде щиро веселитися і записувати танцювальні пісні".

Попри критику, пісня Спірс вже "підриває" мережу. За кілька годин трек зібрав понад 200 тисяч переглядів. Крім цього, фрагменти пісні вже з'являються в TikTok.

Нова пісня Брітні Спірс

Нагадаємо, до цього Спірс випускала пісню майже рік назал. Вона записала трек разом з Елтоном Джоном. Хіт Hold Me Closer сподобався фанам. Для пісні навіть зняли кліп, однак сама Спірс в ньому не з'явилася.

Вас також можуть зацікавити новини: