Група повернеться в Україну / instagram.com/imaginedragons

Американська інді-рок-група Imagine Dragons вперше дала концерт у Києві чотири роки тому. Тоді вони змусили шанувальників буквально "підірвати" сайт з продажу квитків, а потім влаштували грандіозне шоу на НСК "Олімпійський".

Соліст групи Деніел Рейнольдс вийшов на сцену в одних шортах і звів своїх шанувальників з розуму. Жінки верещали від захвату, а чоловіки відривалися під улюблені хіти. Всього на концерт тоді прийшло понад 50 тисяч людей.

Мабуть, Imagine Dragons настільки сподобалося в Україні, що вони вирішили повернутися. Так, 3 червня 2022 року вони дадуть ще один концерт, на якому виконають хіти з нового альбому. Квитки будуть у продажу з 5 листопада 2021 року.

Відео дня

Читайте такожСкандальний Бардаш випустив перший трек українською про корупціюХто такі Imagine Dragons

Imagine Dragons - інді-рок-група, до складу якої входять чотири людини. Була заснована в Лас-Вегасі в 2008 році. Назва групи являє собою анаграму, значення якої знають лише учасники самої групи. Вони швидко здобули популярність.

Стали відомі після випуску дебютного студійного альбому Night Visions у вересні 2012 року. Американський журнал Billboard назвав їх найяскравішими новими зірками 2013 року і найбільшою групою 2017 року, а журнал Rolling Stone назвав їх сингл "Radioactive" найбільшим рок-хітом року.

Вас також можуть зацікавити новини: