Леся Нікітюк присвятила ліричну пісню "Блакитні очі" загиблому на війні другу (відео)

Шанувальники відзначили, що Нікітюк доторкнулася цією піснею до струн їх душі.

Українська телеведуча Леся Нікітюк випустила ліричну пісню, присвячену нашим військовим, які з перших днів війни захищають країну від окупантів.

Цього разу Нікітюк представила трек під назвою "Блакитні очі". Зірка, до слова, стала співавтором пісні, а допомагали їй у написанні тексту Євген Матюшенко та Микола Мартинюк. Музику написав відомий композитор Руслан Квінта.

У кліпі показано моторошні кадри війни в Україні, які нікого не залишать байдужим.

""Блакитні очі"... Присвячую всім, хто захищає нашу Україну. А особливо моєму другові Денису Ріхтеру, загиблому в Луганській області", - підписала ролик Нікітюк.

"Пісня спокійна, слова зачіпають струни серця... Неймовірне відео, наші хоробрі, непохитні... Спасибі! Разом до перемоги. Все буде Україна", "Ох, Іванівно... І розвеселити можете, і торкнутися потаємних струн душі! Справжня українка", "Дуже зворушлива і прекрасна композиція, і надзвичайне виконання. Спасибі, Лесю, за трек", - пишуть користувачі мережі в коментарях.

Нагадаємо, раніше Леся Нікітюк випустила нову пісню про майбутнє Росії. Над створенням треку "Цей сон" вона працювала з відомим композитором і Народним артистом України Степаном Гігою.

Вас також можуть зацікавити новини: