'Волю в кулак': прем’єра синглу Марти Липчей про незламний дух українського народу

Співачка, ініціаторка туру "Нескорені" Марта Липчей сьогодні у День Конституції України представила сингл "Волю в кулак", який став гімном волі, згуртованості та невпинної боротьби українського народу!

"Волю в кулак" — це гімн волі, згуртованості та невпинній боротьбі, пронизаний незламним духом українського народу. Він мовить про віру та волю, силу та нескореність, що віддзеркалюються у міцних стисканнях, з якими українці щоденно виходять на бойову ниву. 

Це пісня про незламний опір та прагнення до незалежності. Навіть у найтемніші ночі, коли здається, що надія згасає, українці не здаються, натомість вони збираються разом, запалюють вогонь свободи в своїх серцях та виборюють світанок. 

'Волю в кулак': прем’єра синглу Марти Липчей про незламний дух українського народу

"Сьогодні особливе свято для кожного українця — День Конституції України! Зі святом, нескорені! Саме тому 28 червня відбулась особлива для мене прем’єра синглу "Волю в кулак" – про незламний дух українського народу. З цієї пісні розпочинаю свій виступ у турі "Нескорені" та з перших секунд відчуваю надпотужний енергообмін із залом. Я знаю, що "Волю в кулак" вам відгукнеться, адже щодня ми разом, рука в руці, стоїмо один за одного й виборюємо свободу та незалежність нашої країни. Перемога за нами!" – ділиться Марта Липчей. 

На сингл вже відзнятий відеокліп, режисером якого виступив Артур Лерман, відомий за своїми неперевершеними кіношними роботами, зокрема резонансними стрічками "Область героїв" та "Перший код". 

'Волю в кулак': прем’єра синглу Марти Липчей про незламний дух українського народу

"Волю в кулак" увійде в перший EP Марти Липчей. Премʼєра EP та відеокліпу "Волю в кулак" запланована на  07.07.23

Сингл вже доступний на всіх музичних майданчиках. 

Посилання на музичні платформи https://id.ffm.to/volyu_v_kulak