24 січня телеканал ТЕТ святкує 30-й день народження. На честь ювілею новаторський реп-гурт Kalush записав трек.

"Колись, як був малий, дивився канал ТЕТ і не міг подумати, що колись там буде звучати мій голос. Тому я налаштувався так, щоб зробити максимально крутий трек для ТЕТ. Щастя, здоров’я вам, мої вітання! З днем народження", — привітав телеканал Олег Псюк, засновник і соліст реп-гурту.

Читайте такожСтало відомо, хто вестиме фінал нацвідбору на Євробачення 2022Український реп-гурт Kalush було засновано у 2019 році. До нього входять Олег Псюк — засновник і соліст, Ігор Діденчук — мультиінструменталіст та МС Килиммен. Наразі Kalush змагається у національному відборі на участь у міжнародному пісенному конкурсі Євробачення 2022.

У святковому відео на ТЕТ лунає нова пісня гурту "Все заради твоєї усмішки".

ТЕТ вирішив, що 30 років в ефірі варті грандіозного святкування, тому цілий 2022 рік буде присвячено дню народженню. Телеканал готує багато сюрпризів і активностей для глядачів.  

Крім того, у новому сезоні ТЕТ покаже грандіозні прем’єри: вже відоме гумористичне шоу "Розсміши коміка", реаліті "Побачення без фільтрів", смішний бунтарський ситком "Пригоди Бампера і Суса" та 15 сезон українського сімейного ситкому "Одного разу під Полтавою".

Вас також можуть зацікавити новини: