Чоловік не може забути колишню, якщо зберігає її речі / фото depositphotos.com

Психологи кажуть, що кожна людина може по-справжньому кохати тільки раз в житті, а всі інші партнери - це лише тіні того, хто був воістину близький до їхнього серця. Однак не всім судилося провести все життя з тією самою людиною, тому все що нам залишається - гріти душу приємними спогадами.

Але в цьому є і "мінус". Як виявляється, жінки можуть бути настільки ревнивими, що можуть "виносити мозок" чоловікам через їхніх колишніх. Щоб ви даремно не дратували себе і своїх других половинок, розповідаємо вам, як зрозуміти, що він досі кохає свою колишню.

  • Він зберігає речі, пов'язані з нею

Якщо у чоловіка залишилися листування, фотографії, речі його колишньої коханої, то це говорить лише про те, що він не може попрощатися зі своїм минулим, що ця дівчина була для нього настільки важливою, що він готовий зберігати спогади про неї все життя.

Відео дня
  • Порівнює її з вами

Кожен з нас порівнює свого нинішнього партнера з колишнім. Насправді, це нормально, адже все пізнається в порівнянні. Але якщо ваш коханий в розмові з вами часто згадує її ім'я, значить, тут не все так чисто. Це не привід лізти в його телефон, але сигнал про те, що вам варто задуматися.

  • Емоційно реагує на колишню

У моменти з'ясування стосунків дівчат часто "заносить". Тому ми можемо наговорити багато зайвого про колишню партнера. Якщо він занадто емоційно реагує на це і просить вас більше ні слова про неї не говорити, значить, його почуття до неї не охололи.

  • Стеження в соцмережах

Якщо ми не кохаємо людину і забуваємо про неї, то нам в принципі нецікаво спостерігати за її життям. А якщо ні - ми залишаємося в "підписках" одне одного і стежимо за кожним кроком, щоб бути в курсі всіх подій. А раптом ще один шанс надасться на відновлення стосунків.

  • Контакт з ексом

Часом нам складно раз і назавжди попрощатися з людиною, яка була величезною частиною нашого життя. Тому ми продовжуємо дружнє спілкування. Але, як відомо, дружби між чоловіком і жінкою не існує.

Нагадаємо, від чого чоловіки насправді втрачають голову

Вас також можуть зацікавити новини: