Як розпізнати кармічний зв'язок - поради / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Астрологи і езотерики кажуть, що кармічними називають відносини душ, які вже були знайомі в минулому житті. Такий любовний зв'язок майже завжди буває складним - "не любить і не відпускає". УНІАН з'ясував, як зрозуміти, що у вас з людиною кармічний зв'язок, і що з цим робити.

Що значить кармічна любов - пояснення езотериків

Фахівці в області тонких матерій стверджують, що всі душі проходять кармічний шлях - своєрідні випробування, необхідні, щоб "розв'язати кармічні вузли" - спокутувати свої гріхи. Вони з'являються, поки душа знаходиться в тілі людини і робить ті чи інші погані вчинки. 

Це стосується не тільки звичайних мирських справ, а й любовних відносин - якщо в минулому житті ваша душа накоїла лиха, то утворюється кармічний зв'язок між чоловіком і жінкою - ознаки його дуже очевидні. Чи можуть кармічні відносини перерости в любов залежить від того, як будуть себе вести люди, і чи вийде у них вирішити колишні проблеми.

Відео дня

Явний кармічний зв'язок - як визначити без помилок

Існують кілька явних маркерів, як можна зрозуміти, що перед вами кармічна людина - ознаки такі очевидні, що не помітити їх не можна.

  • Здається, що давно знайомі 

У кармічних відносинах у вас буде постійне відчуття, ніби ви "знайомі сто років", навіть якщо зустрілися недавно. Ідеальне взаєморозуміння, тонна спільних тим, вгадування звичок і смаків - все це говорить про те, що ви дійсно вже були знайомі, але в минулому житті.

  • У відносинах немає логіки

Якщо вам здається, що об'єктивно ця любов вам не потрібна, здоровий глузд підказує розлучитися, всі друзі і знайомі говорять те ж саме, а ви не можете - значить, вас тягне до людини нез'ясовно. Це знак кармічних відносин - зв'язок на тонкому плані сильніше, ніж може її зрозуміти мозок людини.

  • Роман швидко розвивається

Бурхлива пристрасть, неконтрольований потяг, неможливість жити без людини - це одна сторона медалі. Друга - ви швидко починаєте жити разом, можете одружитися буквально через місяць, в цілому, звичні "наступні кроки" робите активніше, ніж ваші знайомі. Це означає, що Всесвіт натякає - немає часу на балаканину, пора вирішити всі ці умовності і переходити до важливих завдань.

  • Нескінченна "чорна смуга"

Саме в кармічних відносинах найчастіше трапляється так, що один з партнерів "тягне" іншого на собі. Ваша кохана людина може втратити роботу, стати наркоманом або алкоголіком, серйозно захворіти. Тоді ви зобов'язані будете кинути все і присвятити своє життя турботі про людину, таким чином спокутуючи гріх з минулого.

  • Постійні сварки і конфлікти

Люди, які були пов'язані між собою в інших втіленнях, швидше за все, в цьому житті будуть постійно лаятися. Непорозуміння, сварки до бійок, зради, навіть розставання - все це відбувається через те, що справжнє благо знаходиться тільки через біль, а просто так в житті нічого не дається.

  • Тотальна залежність

Кармічні пари навіть після розставання не можуть забути один про одного - продовжують спілкуватися або бачитися. Кожен з них пояснити це не може, але тягнеться до партнера з небаченою силою. Якщо так відбувається у вас, це може означати тільки одне - вам потрібно опрацювати свій урок, і поки ви це не зробите, життя не дозволить вам попрощатися з коханим.

  • Повторення сценарію батьків

Дуже часто буває так, що в дитинстві ви вирішуєте, що у вашій родині все було жахливо, а ви таких помилок не повторите. На ділі виходить інакше - кармічний "хвіст" змушує вибирати партнера, схожого на вашого батька, ви самі змінюєтеся під його впливом, в результаті відносини точнісінько, як у тата з мамою. В такому випадку езотерики кажуть, що це карма не тільки ваша, але і родова - потрібно виправити помилки інших поколінь.

Якщо ви зрозуміли, що ваш союз виник не просто так, варто і усвідомити, скільки за часом тривають кармічні відносини. Це залежить від швидкості вирішення проблем з минулого життя, а варіанта всього два - або ви пройдете урок і розлучитеся зі спокійною душею, або будете страждати все життя. У дуже рідкісних випадках кармічні відносини призводять до повноцінної сім'ї. 

Чи можуть кармічні відносини бути щасливими теж залежить від типу гріха і від початкових завдань - якщо у вашій кармі закладено спокутувати провину і далі жити в любові та злагоді, то так і станеться, якщо ні - доведеться попрощатися.

Вас також можуть зацікавити новини: