Фото ua.depositphotos.com

Не секрет, що коли чоловік хоче зустрічатися таємно, уникає розмов про майбутнє - це вже привід задуматися про його поведінку та серйозність намірів. Проте це можуть бути прості натяки на те, що ви для нього на другому місці. 

Далі ми підготували повний перелік ознак, які допоможуть вам зрозуміти, що ви для нього не в пріоритеті. 

1. Він ніколи не дзвонить після роботи 

Якщо він постійно телефонує вам зранку, а після робочого дня вже немає з ним зв'язку - задумайтеся! Можливо, він проводить цей вільний час з кимось іншим.

Відео дня

2. Ви першою виходите на зв'язок

Якщо він сам не ініціює спілкування з вами, то це теж привід поміркувати, чому так відбувається. Чому це він не хоче чути ваш голос? Чому його не цікавить ваше життя? Ймовірно ви для нього не в пріоритеті. 

3. Перерви у спілкуванні

Якщо він періодично зникає без пояснення та причини, а потім з'являється тоді, коли йому зручно чи коли просто згадав про вас - це теж сигнал, що ви для нього точно не на першому місці.  

4. Розглядає вас як трофей 

Інколи чоловіки можуть швидко втрачати цікавість і, наприклад, розглядати жінок як трофей. Завоював і покинув. Якщо ви не відчуваєте взаємності, а він кличе вас кудись лише для того, щоб не бути самотнім в колі одружених друзів - задумайтеся.

5. Ви про нього майже нічого не знаєте 

Якщо він досі не розповідає де живе, де працює, не хоче говорити про минуле - зверніть на це увагу. Можливо, у нього паралельно інше життя чи навіть дружина з дітьми, а ви для нього лише "неважлива тимчасова розвага". 

6. Він не знайомить вас з родиною

Якщо досі нікого з його друзів, рідних та близьких ви не бачили - це теж тривожний дзвіночок. Може його життя вже заповнене і вам там немає місця?Подумайте про це. 

7. Відсутність залучення до вашого життя

Якщо чоловік не бере участі у ваших планах і не підтримує вас емоційно, це може свідчити про те, що йому це і не потрібно. Він може подумати: "Навіщо витрачати час на неї, якщо є справи важливіші?" і відмовиться від часу разом. 

8. Він відкрито говорив про те, що ви для нього номер 2

Якщо вас ставили перед фактом, що ви коханка, дівчина на одну ніч, то далі вирішуйте самі, чи треба воно вам? Пам'ятайте, що на чужому нещасті щастя не збудуєш. 

Вас також можуть зацікавити новини: