Ці ознаки допоможуть зрозуміти, чи закоханий він у вас / фото ua.depositphotos.com

Інколи чоловік може приховувати свої почуття до жінки і не наважуватися говорити про них вголос. Проте є деякі ознаки, неусвідомлені жести, які він робить, коли закоханий. Які саме - читайте далі. 

Увага до зовнішності

Чоловік стежить за своїм зовнішнім виглядом, аби бути привабливим для жінки, яка йому подобається. Якщо він приходить до вас на побачення і має бездоганний вигляд - це ознака того, що ви йому небайдужі. 

Контакт очима

Якщо чоловік довго та з захопленням дивиться вам у очі та при будь-якій можливості намагається не уникати зорового контакту - ви точно йому подобаєтесь.

Відео дня

Усмішка

Закохані чоловіки часто бувають веселішими в присутності жінки, яку вони люблять, ніж з кимось іншими. Тому теж зверніть на це увагу.

Зміна тембру голосу

Окрім посмішки, закохані чоловіки можуть інстинктивно змінювати тембр голосу. Вони роблять його більш приємним чи м'яким, аби лагідно говорити з тою, хто йому подобається. 

Міміка та жестикуляція

Цікаво, що чоловік, який весь у почуттях, може повторювати деякі рухи свого об'єкту симпатії. Якщо ви помічаєте схожу міміку чи жести - це ознаки його цікавості до вашої персони. 

Дотик

Важливою складовою є дотики. Якщо чоловік постійно ненав'язливо торкається до вашої руки чи плеча, або навіть легенько обіймає - ви точно йому небайдужі. 

Проявляє турботу 

Якщо він часто пропонує свою допомогу або піклується про ваш комфорт - це не просто так. Закоханий чоловік дійсно хоче брати участь у вашому житті.

Підтримує вас

Якщо у складні моменти чоловік залишає все і їде до вас, аби підтримати - це ознака справжніх почуттів. Йому не все одно, він намагається зажди бути поряд. Якщо у вас так, то це прекрасно. Можливо, це і є ваш принц на білому коні. 

Вас також можуть зацікавити новини: