Артистка заспівала зі своєю маленькою прихильницею / прес-служба

Співачка KOLA й музичний продюсер та автор багатьох її хітів Іван Клименко стали запрошеними гостями нового випуску проєкту "Україна неймовірних людей" на телеканалі ТЕТ.

Разом з глядачами в залі вони оцінили виступи восьми надпотужних учасників з унікальними талантами – від образотворчого мистецтва до брейкінгу. Чи не найбільше зіркових суддів зворушила Злата Солоненко з Вінниці, котра у свої 9 років бездоганно виконала дуетну пісню KOLA та MamaRika "Люди". Трек, який Іван Клименко написав про звичайних українців, що завдяки силі духу, стійкості та незламності перетворилися на титанів.

9-річна Злата заспівала так проникливо, що продюсер Іван Клименко засипав її компліментами. Його вразило те, настільки глибоко маленька дівчинка відчула закладені ним сенси.

9-річна Злата / прес-служба

"Я хочу подякувати тобі за таке прекрасне виконання. Я розумію, що ти зрозуміла цю пісню, ти її відчула. Мені як автору завжди важливо, щоб виконавець, який співає мою пісню, передавав ті сенси, які я закладав туди. Я відчув, що навіть у такому маленькому віці ти проживаєш і відчуваєш, про що ти співаєш. Це дуже важливо – співати не просто букви, а співати емоції. Я тобі дуже вдячний", – висловився Іван Клименко у проєкті "Україна неймовірних людей".

Не менш захоплено відреагувала виконавиця хіта "Люди", який підкорив усі музичні чарти й розтопив серця мільйонів українців.

"Я щаслива, що пісня звучить, що пісню виконують такі прекрасні люди як ти. Це було дуже красиво", – прокоментувала KOLA й запропонувала Златі заспівати разом. Їхній дует зірвав овації глядачів і приголомшив фронтвумен The Hardkiss і ведучу проєкту "Україна неймовірних людей" Юлію Саніну. Вона відзначила, що у свої 9 років Злата Солоненко вже професійна артистка з фантастичним голосом.

"Я гадаю, що кожному українцю просто необхідно переглянути цей проєкт, тому що він надихає. Тут такі люди, від них йде тепло, добро, світло. Я прям наполягаю, щоб кожен з вас подивився цей проєкт. Він вас не залишить байдужими", – звернулася KOLA. 

Уже наступної суботи, 13 квітня, о 19:00 країну вражатиме нова вісімка учасників з історіями, які повинні звучати, з талантами, котрі мають побачити всі. Ведучі Юлія Саніна, Тімур Мірошниченко та запрошений гість Микола Сєрга познайомлять з тими, хто демонструє приклад стійкості, розвивається,  рухається вперед і світить яскраво на весь світ. Надихайтеся незламним поколінням українців та унікальними талантами з проєктом "Україна неймовірних людей" щосуботи о 19:00 на телеканалі ТЕТ.

Вас також можуть зацікавити новини: