"Холостяк-12" / фото instagram.com/holostyakstb

23 грудня вийшов дев'ятий випуск шоу "Холостяк", присвячений самоуправлінню. Цього тижня дівчата самостійно організовували побачення для Алекса Топольського. Всього було три індивідуальних побачень і одне групове. 

Як пройшов дев'ятий випуск і хто залишив проект - читайте в матеріалі УНІАН.

Побачення з Юлею "Медузою"

Топольський і Юля влаштували незвичайну фотосесію з флюоресцентними фарбами. Вони розмалювали один одного, а потім пішли фотографуватися. Однак настрій у них був різний - Алексу хотілося легкості і веселощів, а Юля була налаштована серйозно. На цьому ґрунті у них ледь не виник конфлікт.

Відео дня

Після першої частини побачення вони пішли на вечерю. Там Алекс запитав, чи хотіла б Юля переїхати жити в Америку. Дівчина не змогли відповісти, чим, ймовірно, засмутила головного героя, адже він налаштований жити саме там. У підсумку Алекс зазначив, що вони з Юлею не відчувають один одного, а дівчина в свою чергу запевнила, що закохалася.

Юля з "Холостяка" / фото instagram.com/holostyakstb/

Побачення з Сашею Погорєловою, Мариною та Вікою

Дівчата влаштували сюрприз Алексу. Вони замовили машину, в якій було запрошення для нього і пов'язка на очі.

Коли головний герой приїхав на місце зустрічі, дівчата не відразу розсекретили, хто саме запросив його на побачення. Алекс за підказками повинен був здогадатися, хто з учасниць підготував йому сюрприз. Однак він вгадав тільки двох з трьох - замість Саші Погорєлової він назвав модель Катю. Але Саша мудро поставилася до ситуації і не стала роздувати з мухи слона.

Потім вони почали грати. Дівчата підготували кілька фактів про себе, а "холостяк" повинен був вгадати, про кого йде мова. Якщо не вгадує - знімає з себе річ або п'є шампанське. На щастя, гра для нього закінчилася добре і він не залишився без одягу.

Також Топольському вдалося поспілкуватися з Вікою, Сашею і Мариною тет-а-тет, а в кінці побачення дівчата подарували йому м'яку іграшку і червону троянду.

Побачення з Катею

Раніше Алекс просив Катю здивувати його, тому вона вирішила сходити з ним тату-салон. Спочатку вони тренувалися робити тату на штучній шкірі, а потім, за задумом Каті, повинні були зробити тату один одному. Ось тільки Алекс відмовився від цієї ідеї, сказавши, що робити парні тату потрібно з коханою людиною.

У другій частині побачення дівчина вчила головного героя танцювати сальсу. Хоч у нього і не дуже-то виходило, все одно вийшло весело і органічно.

Катя з "Холостяка" / фото instagram.com/holostyakstb/

Побачення з Сашею Мудрою

Саша запропонувала Алексу провести разом цілий рік - вони побували і в зимі, катаючись на ковзанах, і у весні, медитуючи в умиротвореній обстановці, і в літі, купаючись в басейні, і в осені, сидячи біля каміна в однакових піжамах.

Дівчина згадала і про те, що у Алекса восени день народження. Тому вона подарувала йому браслет.

До слова, це було найромантичніше побачення, адже було багато обіймів і поцілунків. Саша зазначила, що відчула, що їхні серця б'ються в унісон.

Саша Мудра і Алекс Топольський / скріншот

Як пройшла церемонія троянд

На церемонії троянд Алекс відповів на запитання дівчат, які вони напередодні анонімно йому написали. Він сказав, що ніколи не сумнівався в щирості Саші Погорєлової, а ось виділяти одну з дівчат він не захотів, бо вважає, що ще рано це робити.

А ось залишила проект актриса Вікторія Варлей. Головний герой сказав, що все їхнє спілкування зводиться до з'ясування стосунків. Такий висновок він зробив після того, як Віка записала відеозвернення, в якому поділилася своїми переживаннями. Їй здалося, що Топольський не завжди її розуміє.

Варто відзначити, що Варлей була однією з фавориток глядачів, але завоювати серце головного героя їй не вдалося.

Віка з "Холостяка" / фото instagram.com/holostyakstb/

Вас також можуть зацікавити новини: