Марина залишила шоу "Холостяк-12" / фото instagram.com/__mary.gold__

В 11 випуску шоу "Холостяк-12" від 06.01.2023 проект залишила косметолог Марина. Для дівчини були несподіванкою слова головного героя романтичного реаліті про те, що вона соромиться свого минулого.

Тож у своєму Instagram Марина вирішила висловитися з цього приводу, вона написала, що їхня з Алексом історія закінчилася. І її бентежить навіть не те, що у них не склалися стосунки, а те, з якими словами вони попрощались.

"Я не стала сперечатись, бо у його виборі вже нічого б не змінилось… Так багато чого є розповісти, але все розповім вже голосом", - пообіцяла дівчина, яку Топольський відправив додому.

Відео дня

Вона наголосила, що не соромиться своєї родини чи коріння, адже тоді вона б не знайомила "холостяка" з рідними:

"Стала б я тоді весь проект казати, що я із села, і захищати це? Стала б я казати Алексу, що колись доїла корову, якби я цього соромилась? Ні. Боляче чути було його слова, бо людина, яка не цінує родину, - то не людина для мене".

'Холостяк-12': Марина обурилася словами Алекса у день вильоту із шоу

Хто залишив шоу "Холостяк" в 11 випуску

У свіжому випуску "Холостяка-12" Алекс Топольський вирішив попрощатися одразу з двома дівчатами - косметологом Мариною та Сашею Погорєловою. Першій дівчині він сказав, що вона соромиться свого минулого, а без нього немає майбутнього. А другій він зізнався, що для нього це дуже складний вибір, та все ж має попрощатися з нею.

Хто пройшов до фіналу шоу "Холостяк-12"

Так, після вильоту одразу двох дівчат з шоу наступного тижня на глядачів проекту чекає фінал. До нього пройшли дві фаворитки Алекса Топольського - Саша Мудра та Катя Лозовицька. Дві дуже сильні суперниці, тож "холостяку" потрібно буде зробити непростий вибір після того, які він познайомить дівчат зі своєю мамою.

Катя Лозовицька та Саша Мудра пройшли до фіналу шоу "Холостяк" / фото СТБ

Вас також можуть зацікавити новини: