Melovin вдруге братиме участь у Нацвідборі / скріншот Instagram

Відомий співак, переможець шоу "Х-фактор" і "Маска" Melovin в цьому році знову готується представляти Україну на "Євробаченні". Артист з піснею "Dreamer" вже завойовує серця світових меломанів. Цього разу найбільш відвідуваний у світі незалежний веб-сайт, присвячений пісенному конкурсу, зробив свої ставки, згідно з якими Melovin опинився на першому місці серед 11 фіналістів національного відбору.

Фан-сайт Wiwibloggs, присвячений пісенному конкурсу "Євробачення", і однойменний YouTube-канал були створені в 2009 році англійським журналістом Вільямом Лі Адамсом. Сьогодні команда створює чимало цікавого контенту, пов'язаного з міжнародним пісенним конкурсом. Не оминули увагою і український національний відбір на"Євробачення-2024". Днями Вільям Лі Адамс і його колеги Симон, Фредді і Сінан виклали в YouTube огляд, в якому розповіли про своїх фаворитів від України, серед яких виявилися Jerry Heil & alyona alyona і Melovin:

"Знову якісне, професійне виробництво, знову на 100%! 10 з 10 в усіх напрямках показує Україна. Я думаю, що це буде між Jerry Heil & alyona alyona та Melovin. Буквально як битва титанів. Мені подобаються пісні Melovin, і "Dreamer" дуже зацікавила своєю оригінальністю. Пісня Jerry Heil & alyona alyona дуже українська. Я не знаю, яка з них потрапить на "Євробачення", але ці дві пісні найкращі".

Результати голосування в Європі / фото wiwibloggs.com

Крім того, на фан-сайті Wiwiblogg журналісти зробили спеціальне голосування для глядачів всієї Європи, згідно з яким шанувальники "Євробачення" бачать на сцені Мальме від України саме співака Melovin з піснею "Dreamer".

Сам Melovin продовжує готуватися представляти Україну на великій сцені і зазначає – для себе він не виділяє жодного конкурента, адже цей конкурс для нього про інше.

"Я раджу вам голосувати не за артистів, а за пісню, голосуйте за меседж – про що ця пісня розповість з європейської сцени. "Dreamer" має чимало смислів. Перш за все, я хочу донести інформацію про тих, хто починав створення української музики. Ця пісня - посвята Володимиру Івасюку. Саме у нього я просив натхнення на її написання. Я написав пісню про нашу музичну ДНК, і мені це подобається. А по-англійськи співаю тільки для того, щоб нас зрозуміли якомога більше людей", – коментує Melovin.

Нагадаємо, раніше українці обрали свого фаворита на Нацвідборі на Євробачення-2024.

Вас також можуть зацікавити новини: