Олександр Будько розповів про важливість проекту в його житті / фото канал СТБ

Український захисник Олександр Будько з позивним "Терен", який став новим головним героєм проекту "Холостяк", вперше прокоментував свою участь у романтичному шоу. 

Він опублікував відповідне відео на своїй сторінці в Instagram і наголосив, що "Холостяк" дуже важливий для нього. 

"Що ж, Холостяк. Так, тепер участь в проекті - це частина мого життя. Я справді хочу зустріти дівчину, з якою буду відчувати себе інакше, бо я людина і маю серце і душу. Звісно, що проект - не єдина частина мого життя. Моя соціальна діяльність не може і не буде припинятися. Навпаки, мій статус Холостяка на цьому шляху стане потужним підсиленням усіх напрямків, що я транслюю. Я хочу власним прикладом доводити, що для людини можливо все - не зважаючи на те, в якому вона статусі", - сказав Олександр. 

Відео дня
Скріншот посту Олександра Будька

І додав, що люди з інвалідністю також можуть жити активно та цікаво. А щодо майбутньої обраниці, яку мріє зустріти на шоу, військовий сказав так: 

"Я щиро захоплююсь українками! Ви завжди були наділені особливою силою, а за останні роки ваша потужність, відданість, боротьба за перемогу та сила любові вселяють у мене неабияку віру в те, що "перша леді ветеранської політики" існує. Чекатиму її на проекті".

Що відомо про нового героя шоу "Холостяк"

Олександру Будьку 28 років. Він з перших днів повномасштабного російського вторгнення перебував на фронті та захищав країну від окупантів. За 6 місяців служби "Терен" став керівником 49-го окремого стрілецького батальйону "Карпатська Січ". Проте згодом чоловік дістав важке поранення, внаслідок чого втратив дві кінцівки.

До слова, побачити новий сезон шоу "Холостяк" за участю Олександра можна буде вже цієї осені на каналі СТБ.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що українки обвалили сайт СТБ через нового "Холостяка" і подали рекордну кількість заявок.

Вас також можуть зацікавити новини: