Володимир Остапчук / instagram.com/vova_ostapchuk

Ось уже понад два місяці українці знаходяться в постійному страху, переживаннях за себе і своїх близьких. Так можна впасти в тривалу депресію, але ми не можемо цього допустити.

УНІАН зібрав топ-5 найкращих стендап-шоу про війну, які точно піднімуть вам настрій.

Володимир Остапчук в новому шоу "ДжонсоНьюз" в сатиричному тоні подає інформацію про російських окупантів і їх посіпак, висміює ворожу пропаганду і російські реалії. 

Тарас Стадницький у своєму стендапі пожартував про постійні сирени і про те, що йому страшно ходити в душ в цей час. Цікаво, що цей виступ відбувся в укритті.

Андрій Сенч у своєму стендап-шоу підняв актуальну тему "Кохання під час війни". За його словами, якщо в перші дні війни українці по сто разів бігали в підвал під час повітряної тривоги, то з часом всі вже звикли і не так гостро на це реагують. 

Сашко Лопушанський посміявся над не менш актуальною темою - масова паніка. Цей стендап присвячений тим, хто в перші дні війни в Україні скуповував гречку, туалетний папір і під час повітряної сирени міг забігти не у своє укриття.

Коля Капішон і його весільна військова програма, тому що це за свято, якщо діти не викладають "ініціали молодят з очей росіян".

Вас також можуть зацікавити новини: