Дантес пожартував про стосунки з Дорофєєвою / скріншот YouTube

Гумор - це те, що рятує нас у всі часи і за будь-яких обставин. Тільки сміх допомагає нам триматися і відволікатися від сумних думок. Тому пропонуємо вам подивитися п'ять стендапів про стосунки, які точно піднімуть вам настрій.

Українська актриса і учасниця "Ліги сміху" Катерина Олос у своєму стендапі розповіла про тривалі стосунки і чому досі не вийшла заміж. Також піднімається тема сексизму.

Комік Алла Волкова іронічно розповіла про найкраще побачення, яке було в її житті, чому зважилася піти на курси з орального сексу і як алкоголізм пов'язаний зі стосунками.

Актор комедійного жанру Вова Євчук поглумився сам над собою. Він лаконічно назвав свій стендап: "Такий романтик, що аж блювати хочеться". Суть гумору вже зрозуміла з назви ролика.

Комік Денис Корабльов відверто розповів про вік, стосунки та секс на першому побаченні. Як виявилося, не обійшлося і без бійок у школі. Як це все пов'язано - дивіться в стендапі.

Ну, і звичайно ми не могли обійтися без стендапу Володимира Дантеса, в якому він з гумором розповів про життя з Надею Дорофєєвою. Напевно, багато хто з нас знає, як починалися їхні стосунки і чим вони закінчилися. 

Вас також можуть зацікавити новини: