Лука - молодший син пари / фото starhit.ru

Валерій Меладзе та екс-учасниця групи "ВІА Гра" Альбіна Джанабаєва приховують своє особисте життя від фотографів. Незважаючи на те, що у подружжя росте двоє синів, їхні знімки рідко потрапляють у світську хроніку.

Молодший син Лука днями сходив разом з батьками на дитячу ялинку. Це була перша поява хлопчика на публіці, передає StarHit.

На заході Меладзе й Джанабаєва разом із сином позували фотографам. Мама міцно тримала хлопчика за руку й притискала до себе, а малюк був явно напружений і навіть не посміхався. Цілком ймовірно, що дитину налякали яскраві спалахи камер, до яких ще доведеться звикати.

Відео дня

Читайте такожМеладзе знайшов заміну "чорненькій" з "Віа Гри" (фото)

Пара довго оберігала дітей від публічного життя в тому числі через постійні нападки хейтерів. Незважаючи на те, що Альбіна Джанабаєва ось вже чотири роки офіційна дружина Валерія Меладзе, її досі переслідують негативні висловлювання від шанувальників співака. Багато хто досі вважає, то вона незаслужено займає місце дружини, розбивши справжню сім'ю, адже у першому шлюбі з дружиною Іриною у музиканта народилися три доньки.

Довгий час їхній зв'язок був таємницею. Джанабаєва завагітніла й народила від Меладзе першого сина Костянтина, коли офіційна дружина навіть не підозрювала про секретний роман. На момент весілля зі співаком їхньому синові Костянтину було вже 10 років, а незабаром народився й молодший спадкоємець пари Лука.

Нагадаємо, що Валерій Меладзе одружився із колишньою солісткою гурту "ВІА Гра" в 2014-му.