Музикант помер 1 січня / Фото: Legion-media

У Підмосков'ї на 64 році життя помер відомий співак Кріс (Анатолій) Кельмі.

Як повідомив інсайдер «СтарХіту», Кріса не стало після новорічної ночі. «Помер 1 січня, був доставлений в Наро-Фомінський морг», — розповіло джерело.

Співробітниця агентства ритуальних послуг виявилася небагатослівною, проте не стала спростовувати інформацію про смерть співака. «Всі питання до його дружини», – відповіла вона.

За словами брата, останньою людиною, хто бачив музиканта живим, була його колишня дружина Людмила. Вона відвідувала Кельмі напередодні свят 30 грудня. З тих пір музикант не виходив на зв'язок.

Читайте такожСтало відомо, чому Пугачова відмовилася від багатомільйонних гонорарів за виступи у Новий рік

"Зараз я знаю те ж, що і ви. Перебуваю за містом, на мої дзвінки ніхто не відповідає. Дружина його теж не бере трубку, весь день намагаюся їй додзвонитися. Вона перестала брати телефон після того, як їй зателефонували з телебачення і попросили коментарі. Чекаю повідомлень від коменданта, який обіцяв приїхати до будинку і подивитися, що там. Але факт смерті є з величезною часткою ймовірності. Якщо б він потрапив у лікарню, захворів, зі мною зв'язалися або він сам, або знайомі. Комендант сказав, що приїде тільки завтра вранці", – уточнив брат Євген Суслін.

За даними видання, співак останнім часом жив самітником. Ще в грудні з'явилася інформація, що у нього є проблеми зі здоров'ям.

Кріс Кельмі — радянський і російський співак і композитор. Він є творцем музичних колективів "Високосное лето" і "Рок-Ателье", а також був учасником групи "Автограф".

Популярність йому принесли такі хіти, як: "Замыкая круг","Ночное рандеву". Більш того, він написав музику до мультфільму "Пес у чоботях".

У співака були проблеми з алкоголем. Відомо, що в 2012 році він попадався на водінні в нетверезому вигляді в Москві.