Ріанна подала до суду на власного батька / фото Instagram / badgalriri

Популярна американська співачка Ріанна подала в суд на власного батька, звинувативши його у спробі заробити на їхньому спільному прізвищі.

Читайте такожФотографії повністю оголеної Ріанни "обурювали" в мережу

Батько Ріанни Рональд Фенті, що проживає на Барбадосі, зареєстрував компанію Fenty Entertainment, повідомляє Variety. Співачка стверджує, що він намагався домовитися про її турне з SBS Entertainment, яке пропонувало більше 15 мільйонів доларів за серію концертів співачки в Латинській Америці.

Відео дня

Також, як повідомляється в позові, її батько намагався зареєструвати торгову марку Fenty, щоб використовувати її в готельному бізнесі, в той час як співачка ще в 2014 році зареєструвала цей бренд. Також на сторінках Fenty Entertainment у соцмережах з'являлася інформація про зв'язки компанії зі співачкою, що, за її заявою, є неправдою.

Ріанна зазначає, що неодноразово попереджала батька і його партнера Мойсея Джоктана Перкінса, щоб ті не використовували її ім'я у власних корисливих цілях. Їх дії співачка назвала шахрайськими і просить суд заборонити батькові використання марки Fenty і її імені.