Джамала прокоментувала фінал Нацвідбору на Євробачення-2019 / фото Tv.ua

Українська співачка Джамала, член журі Національного відбору на Євробачення-2019 поділилася своїми думками після обрання представника від України.

Як написала співачка на своїй сторінці в Instagram, Євробачення - це, перш за все, свято музики, така собі «пісенна Олімпіада».

Читайте такожСкандал з MARUV: у РФ захотіли відправити українську співачку на Євробачення від Росії

Відео дня

«Проте, в ситуації, в якій зараз знаходиться наша країна, мені, як і багатьом нашим громадянам, важко контролювати емоції під час таких розмов, котрі звучали на сцені Нацвідбору, особливо стосовно Криму. І саме тому мені важливо наголосити, що це аж ніяк не вплинуло на те, як я ставила оцінки учасникам. Я керувалась виключно справедливою професійною оцінкою пісень та артистів, і їхніх шансів перемогти в Тель Авіві», – написала Джамала.

Вона зазначила, що при оцінці виступів керувалась професійною справедливою оцінкою і її мотивація – це виключно перемога України.

«Країна обрала Марув переможцем, і я приєднуюсь до щирих привітань щодо цієї перемоги!

Цей Національний відбір для мене також особливий, оскільки я мала можливість презентувати вам свою нову композицію «Solo», якою, попри технічні складності, мені все таки вдалося з вами поділитися», – резюмувала Джамала.

Ось і закінчився Національний відбір на Євробачення-2019. Хочеться сказати буквально ще кілька слів. Євробачення - це, перш за все, свято музики, така пісенна Олімпіада. Проте, в ситуації, в якій зараз знаходиться наша країна, мені, як і багатьом нашим громадянам, важко контролювати емоції під час таких розмов, котрі звучали на сцені Нацвідбору, особливо стосовно Криму. І саме тому мені важливо наголосити, що це аж ніяк не вплинуло на те, як я ставила оцінки учасникам. Я керувалась виключно справедливою професійною оцінкою пісень та артистів, і їх шансів перемогти в Тель Авіві. Я неодноразово говорила, які критерії буду використовувати, і що моя мотивація це виключно перемога України. Країна вибрала Марув переможцем, і я приєднуюсь до щирих привітань щодо цієї перемоги! Цей Національний відбір для мене також особливий, оскільки я мала можливість презентувати вам свою нову композицію «Solo», якою, попри технічні складності, мені все таки вдалося з вами поділитися. #джамала #esc2019 #jamala

Публикация от Jamala (@jamalajaaa)