Слава назвала причини втрати голосу / Фото: "Единственная"

Солістка гурту "НеАнгели" Слава Камінська поскаржилася на проблеми зі здоров'ям.

Читайте такожСлава з "НеАнгелів" вийшла у світ в "оголеному" вбранні (фото)

Співачка опублікувала у своєму Instagram повідомлення, в якому зізналася, що втратила голос і досі не може розмовляти.

Відео дня

Слава також назвала причини втрати голосу. "Ларингіт. Психосоматика! Емоційне блокування! Часткова або повна втрата голосу свідчить про те, що людина не дає собі говорити, через те, що чогось боїться. Вона хоче щось сказати, але боїться, що її не почують або що її слова комусь не сподобаються. Він намагається "проковтнути" свої слова, але вони застрягли у неї в горлі. Вони прагнуть вирватися назовні - і, як правило, це вдається", - написала співачка.

Ларингіт. Психосоматика ! Емоційна блокування ! Часткова або повна втрата голосу свідчить про те, що людина не дає собі говорити, так як чогось боїться. Він хоче щось сказати, але боїться, що його не почують або що його слова комусь не сподобаються. Він намагається «проковтнути» свої слова, але вони застрягли у нього в горлі (часто саме тому виникає біль у горлі). Вони прагнуть вирватися назовні – і, як правило, їм це вдається. Ларингіт може виникати також через страх виявитися не на висоті, не виправдати чиїсь очікування у тому, що стосується слів, промов, виступів і т. д. Причиною хвороби може бути і страх перед авторитетом у якійсь області. Можливо також, що людина комусь щось сказав і злиться на себе за те, що сказав зайве, проговорився, він обіцяє собі в майбутньому тримати рот на замку. Він втрачає голос, так як боїться проговоритися ще раз. Буває, що людина хоче висловити якусь важливу для нього прохання, але воліє мовчати, так як боїться відмови. Він може використовувати навіть всілякі хитрощі та виверти, щоб уникнути якоїсь важливої розмови. ПиСи: я досі не можу розмовляти🤦🏽♀️😳🧐 Якого фіга 😬

Публікація від Babaslavka (@babaslavka)

Як повідомляв УНІАН, минулого року відома американська співачка Демі Ловато втратила голос після передозування наркотиками.