Принц Гаррі і Меган Маркл \ REUTERS

Герцог і герцогиня Сассекські, які довго планували переїзд із Кенсінгтонського палацу, нарешті переїхали.

Читайте такожПереїзд Меган Маркл і принца Гаррі у новий будинок відкладається

Як повідомляє видання People пара офіційно переїхала в свій новий котедж в Віндзорі, передає ТСН. Вагітна Меган і принц Гаррі, які вже ось-ось очікують на народження первістка, тепер житимуть в котеджі Frogmore в Віндзорському замку, недалеко від будинку, де минув їхній вечірній весільний прийом, і де були зроблені фотографії їхніх заручин. Тому за словами прес-секретаря, Віндзор є "особливим місцем" для подружжя. 

Відео дня

Також повідомляється, що Гаррі і Меган жили в Нотінгемському котеджі в Кенсингтонському палаці з моменту їхніх заручин, але будинок з двома спальнями ніколи не був довгостроковим місцем проживання - особливо після народження дітей.

Як вже раніше зазначалося нова резиденція королівського подружжя потребувала капітального ремонту, оскільки спочатку вона була розділена на п'ять частин для проживання співробітників палацу. Як нова сімейна резиденція вона "вимагала значного, тривалого ремонту". 

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що у принца Гаррі і Меган офіційно відділилися від принца Вільяма і Кейт. Палац оголосив, що Сассекси і Кембриджі розбили свій загальний "двір" в Кенсингтонському палаці, створивши два окремих офіси. Також подружжя два дні тому завело власну сторінку в Instagram.